Προστασία για το iPhone, το iPad και το MacBook σας με την υπογραφή της Thule.


By
Posted on Wednesday March 4th, 2015 / 13:33

Thule Gauntlet για iPhone 4/4s, iPhone 5/5s και iPhone 6 προσφέρει προστασία από τα χτυπήματα και τις γρατζουνιές της καθημερινής χρήσης του κινητού, ενώ παράλληλα διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό και πολύ λεπτό προφίλ. Η υπέροχη της υφή προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερο grip του iPhone, ενώ παράλληλα το αντικραδασμικό πλαίσιο προστατεύει την οθόνη του iPhone, τα πλήκτρα και τις θύρες του από τυχόν χτυπήματα.

Thule Gauntlet Group

Για ακόμη μεγαλύτερη προστασία, μπορείς να επιλέξεις τη σειρά Thule Atmos X3 για το iPhone 6 ή το iPad Air σου. Η Thule Atmos διαθέτει εξελιγμένο σχεδιασμό με συνδυασμό σκληρών και μαλακών στοιχείων, ώστε να απολαμβάνεις πάντα την καλύτερη δυνατή προστασία για την αγαπημένη σου Apple συσκευή.

Η Atmos X3 για το iPhone 6 δεν εμποδίζει την πρόσβαση στα πλήκτρα ή της θύρες του iPhone ενώ έχει δοκιμαστεί στα εργαστήρια της Thule και μπορεί να προσφέρει προστασία σε πτώσεις από ύψος μέχρι 2 μέτρα! Η έκδοση της Atmos για το iPad Air προσφέρει στιβαρή προστασία με σίγουρο κράτημα χάρη στην αντιολισθητική επιφάνεια της. Επιπλέον μπορεί να λειτουργήσει ως βάση με πολλαπλές γωνίες στήριξης και θέασης για πληκτρολόγηση ή βιντεοκλήσεις Facetime.

Thule Atmos Group

Εάν πάλι αναζητάς τον καλύτερο τρόπο προστασίας του MacBook σου, τότε η Thule Vectros είναι αυτό που ψάχνεις. Το προστατευτικό πλαίσιο είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να απορροφήσει και να προστατέψει το MacBook για πτώσεις από ύψος μέχρι και 1 μέτρο!

Ακόμη προσφέρει κλείσιμο με ασφάλεια, ώστε να παραμείνει κλειστό το καπάκι του MacBook σε περίπτωση πτώσης, διασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερη προστασία. Η εφαρμογή του με το MacBook είναι τέλεια και έχει πολύ μικρό όγκο, ώστε να μην επηρεάζει την υπέροχη εμφάνιση του. Η θήκη προσφέρει επιπλέον ειδικά διάφανα προστατευτικά τα οποία προαιρετικά μπορούν να τοποθετηθούν για να προσφέρουν προστασία 360° από γρατζουνιές.

Thule Vectros

Οι τσάντες της Thule προσφέρουν απίστευτη προστασία και ταυτόχρονα άνεση και είναι ιδανικές για τις καθημερινές μετακινήσεις ή ακόμα και για εκδρομές. Διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένους χώρους για να μεταφέρετε ένα MacBook και ένα iPad ταυτόχρονα, με επένδυση ώστε να τα προστατεύουν από πτώσεις και χτυπήματα.

Επιπλέον διαθέτουν ειδική θήκη Safezone για μικρά και εύθραυστα αντικείμενα, όπως γυαλιά ηλίουκινητό τηλέφωνο ή μία compact φωτογραφική μηχανή. Η πλάτη της τσάντας είναι κατασκευασμένη από υλικό που αναπνέει ενώ οι ζώνες ώμου έχουν ειδικό σχεδιασμό και επένδυση για την απόλυτη άνεση κατά τη μεταφορά.

group

Δείτε όλα τα προϊόντα της Thule στο MyBanana.com
Comments are closed.