Διαγωνισμός: Κερδίστε την εκπληκτική βάση στήριξης Scosche magicMOUNT window και τον φορτιστή αυτοκινήτου reVOLT 12W + 12W


By
Posted on Thursday March 26th, 2015 / 19:00

Το iPhoneHellas.gr και το eGalaxy.gr σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις την εκπληκτική βάση στήριξης Scosche magicMOUNT window και τον φορτιστή αυτοκινήτου reVOLT 12W + 12W.

Για τις βάσεις Scosche magicMOUNT έχουμε ήδη γράψει τις πολύ θετικές εντυπώσεις μας, εδώ.

Ξεχάστε τις βάσεις στήριξης με τις κλασικές “δαγκάνες” οι οποίες απαιτούν και τα 2 σας χέρια για να βάλετε/βγάλετε το κινητό σας. Η πρόταση της Scosche πραγματικά λύνει τα χέρια (… ή ποιο σωστά το χέρι), καθώς μόνο ένα είναι πλέον αρκετό.

Πραγματικά, δεν έχουμε δοκιμάσει ποτέ άλλοτε μία βάση στήριξης που να προσφέρει τόσο γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση του iPhone και του iPad, ενώ ταυτόχρονα παρέχει τη δυνατότητα άμεσης αφαίρεσης τους, με ένα χέρι!

Όλη η ιδέα πίσω από την συγκεκριμένη πρόταση βρίσκεται στις μεταλλικές πλάκες πάχους 0.4 mm που διαθέτουν αυτοκόλλητη επιφάνεια 3M στη μια πλευρά και τοποθετούνται στη συσκευή με τους παρακάτω τρόπους:

  • κολλώντας την εξωτερικά στην πίσω πρόσοψη της συσκευής
  • κολλώντας την εσωτερικά σε οποιαδήποτε θήκη προστασίας
  • κολλώντας την εξωτερικά της θήκη προστασίας
  • κολλώντας την εσωτερικά στο κάλυμμα μπαταρίας

Ο Scosche reVOLT 12W + 12W θεωρείται από τους δυνατότερους και μικρότερους φορτιστές USB 12V στον κόσμο. Έχει βραβευτεί από πολλά site δοκιμών για την απόδοσή του καθώς μπορεί να φορτίζει ταυτόχρονα 2 tablets στη μέγιστη ταχύτητα φόρτισής τους (2.4 amp / 12 Watts).

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας, αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.

Κάθε βήμα σου δίνει περισσότερους πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής της βάσης στήριξης Scosche magicMOUNT window και του φορτιστή αυτοκινήτου reVOLT 12W + 12W.

Διαγωνισμός: Κερδίστε την εκπληκτική βάση στήριξης Scosche magicMOUNT window και τον φορτιστή αυτοκινήτου reVOLT 12W + 12W

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 23:59 και απευθύνεται στους κατοίκους Ελλάδας. O νικητής κληρώνεται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθεί την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 για την παραλαβή του δώρου το οποίο αποτελεί μία ευγενική χορηγία του eGalaxy.gr.

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και η κλήρωση ανέδειξε νικήτρια την “Marina Papadopoulou” (mar***le@hotmail.gr). Η νικήτρια θα ειδοποιηθεί εντός της ημέρας από τον δωροθέτη για την διαδικασία παραλαβής των δώρων. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο η νικήτρια δεν επικοινωνήσει εντός 15 ημερών από τη διεξαγωγή της κλήρωσης, το iPhoneHellas.gr διατηρεί το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση και να ανακηρύξει ως νικητή άλλο συμμετέχοντα του διαγωνισμού.

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.