Οθόνη με Apple logo και “κολλημένη” γραμμή προόδου;


By
Posted on Friday May 8th, 2015 / 16:11

Apple Logo restore

Μετά από ένα update του iOS, την επαναφορά από εφεδρικό αντίγραφο ή το σβήσιμο του iPhone, iPad ή iPod touch, στη συσκευή σας εμφανίζεται το λογότυπο της Apple μαζί με μια γραμμή προόδου.

Η γραμμή προόδου παρουσιάζει την πρόοδο της εγκατάστασης. Ο απαιτούμενος χρόνος εξαρτάται από τον αριθμό αρχείων στη συσκευή και από τη διαδικασία που εκτελείται, δηλαδή αν πρόκειται για σβήσιμο, ενημέρωση ή αναβάθμιση του iOS. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει ελάχιστο χρόνο αν η συσκευή δεν περιέχει δεδομένα ή τα δεδομένα αυτά είναι λίγα ή αν γίνεται διαγραφή της συσκευής. Αν η συσκευή περιέχει μεγάλο αριθμό αρχείων, η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από αρκετά λεπτά έως και μία ώρα.

Αν η συσκευή σας εμφανίζεται στο iTunes και μπορείτε να διαμορφώσετε τις επιλογές συγχρονισμού και να κάνετε συγχρονισμό περιεχομένου, τότε η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί. Αφήστε τη συσκευή σας συνδεδεμένη στο iTunes και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μετεγκατάστασης.

Σε περίπτωση που εκτελείτε την ενημέρωση μέσω ασύρματου δικτύου, συνδέστε τη συσκευή σας σε ηλεκτρική παροχή, ώστε να μην εξαντληθεί η μπαταρία της κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Αν η μπαταρία της συσκευής σας εξαντληθεί, συνδέστε τη συσκευή σε ηλεκτρική παροχή και ενεργοποιήστε την, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ενημέρωση ή η επαναφορά.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να δείτε τη γραμμή προόδου να ολοκληρώνεται και να ξεκινά πάλι από την αρχή.

Σε περίπτωση που η ενημέρωση ή η επαναφορά δεν ολοκληρωθεί, ή αν η συσκευή δεν αποκρίνεται, προχωρήστε σε επαναφορά της συσκευής.
Η επαναφορά θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως τελευταία λύση και μόνο όταν δεν είναι δυνατή η επανεκκίνηση.

iPhone reset

Κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου/αφύπνισης και το κουμπί Αφετηρίας για 10 δευτερόλεπτα τουλάχιστον, μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.