Το iOS παραμένει με διαφορά το κορυφαίο mobile λειτουργικό για τις επιχειρήσεις


By
Posted on Tuesday May 12th, 2015 / 17:54

Το iOS παραμένει με διαφορά το κορυφαίο λειτουργικό για επιχειρήσεις σύμφωνα με νέα έρευνα της Good η οποία αναφέρεται στις νέες ενεργοποιήσεις που σημειώθηκαν μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2015.  Τόσο στην κατηγορία των smartphones με το iPhone, όσο στην κατηγορία των tablets με το iPad η διαφορά με τον δεύτερο (βλ. Android) είναι πραγματικά τεράστια.

Το iOS διατήρησε την πρώτη θέση για τις ενεργοποιήσεις νέων συσκευών με ένα ποσοστό που αγγίζει το 72% του συνόλου των ενεργοποιήσεων. Δεύτερο με μεγάλη διαφορά ακολουθεί το Adroid με 26% ενώ Windows Phone και Windows βρίσκονται στον πάτο του συνόλου των ενεργοποιήσεων για το 1ο τρίμηνο του 2015 με ένα πενιχρό 1%.

ios-enterprise-market-share

Το iPhone 6 παρέμεινε η δημοφιλέστερη συσκευή και για το 1ο τρίμηνο του 2015 κερδίζοντας το 26% του συνόλου ενεργοποιήσεων όλων συσκευών:

iPhone_6-activations-q1-2015

Όσον αφορά το iPad, συνέχισε να διατηρεί την πρώτη θέση για τις ενεργοποιήσεις νέων tablet με ένα ποσοστό που αγγίζει το 81% του συνόλου, σημειώνοντας ωστόσο πτώση 11 μονάδων σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο όπου κατείχε το 92% του συνόλου των ενεργοποιήσεων. Δεύτερο με μεγάλη διαφορά ακολουθεί το Adroid με 15% ενώ τα Windows με 4% βρίσκονται στην τελευταία θέση της κατηγορίας.

iOS Leads Tablets

Ξεφυλλίστε όλο το Mobility Index Report (Q1 2015):

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.