Μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone. Μέρος 1ο: Mail, επαφές και ημερολόγια


By
Posted on Tuesday May 26th, 2015 / 12:42

Μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone

Δοκιμάσατε να κολυμπήσετε προς στην αντίπερα όχθη (Android) αλλά το αποτέλεσμα δεν σας άφησε ικανοποιημένους και επιθυμείτε να γυρίσετε πίσω στο iOS και το iPhone;

Ο παρακάτω οδηγός θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε το περιεχόμενο που είχατε στην Android συσκευή σας σε ένα iPhone.

Μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone. Μέρος 1ο: Mail, επαφές και ημερολόγια

Προσθήκη λογαριασμών email

Αν έχετε πολλούς λογαριασμούς email ή χρησιμοποιείτε διαφορετική διεύθυνση email για το Apple ID σας, μπορείτε να έχετε τα email, τις επαφές και τα ημερολόγιά σας στο iPhone σας. Απλώς προσθέστε τους λογαριασμούς email στο iPhone σας και συμπεριλάβετε τις επαφές και τα ημερολόγια:

  • Μεταβείτε στο μενού “Ρυθμίσεις”.
  • Επιλέξτε “Mail, επαφές, ημερολόγια”.
  • Επιλέξτε “Προσθήκη λογαριασμού”.
  • Επιλέξτε τον πάροχο email. Αν δεν εμφανίζεται ο πάροχος email που χρησιμοποιείτε, αγγίξτε Άλλο > Προσθήκη λογαριασμού Mail.
  • Πληκτρολογήστε τις πληροφορίες που απαιτούνται, για να ολοκληρωθεί η δημιουργία του λογαριασμού σας.

Εναλλακτικά, όταν ρυθμίσετε το iPhone σας για πρώτη φορά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό email που έχετε ήδη για το Apple ID σας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ρύθμισης, μπορείτε να συμπεριλάβετε τις επαφές, τα ημερολόγια ή τις σημειώσεις που σχετίζονται με εκείνο το λογαριασμό email.

Μεταφορά επαφών και ημερολογίων μέσω 3ης εφαρμογής

Αν αποθηκεύσατε τις επαφές και τα ημερολόγιά σας στο τηλέφωνο Android σας, συνήθως μπορείτε να τα μεταφέρετε στο iPhone χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή μεταφοράς δεδομένων. Πολλές εφαρμογές μπορούν ακόμα και να μεταφέρουν τα δεδομένα σας μέσω Wi-Fi, ώστε να μην χρειάζεται να συνδέσετε το τηλέφωνό σας σε υπολογιστή π.χ:

Απλώς επισκεφτείτε το App Store από το iPhone σας, βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και εγκαταστήστε την. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και στο τηλέφωνο Android σας, κατεβάστε την από το κατάστημα Google Play. Η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει στα βήματα μεταφοράς των επαφών και των ημερολογίων σας.


Σύνδεση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αν αποθηκεύετε τις επαφές και τα ημερολόγιά σας σε ένα λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter ή το Weibo, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές για να τα μεταφέρετε στο iPhone σας. Ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Μεταβείτε στο App Store από το iPhone σας και εγκαταστήστε το Facebook, το Twitter ή άλλη εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και πατήστε “Facebook” ή “Twitter”.
  • Συνδεθείτε με το όνομα και το συνθηματικό του λογαριασμού σας.
  • Ενεργοποιήστε τις επιλογές “Ημερολόγια” και “Επαφές”.

Διαβάστε επίσης:

Μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone. Μέρος 1ο: Mail, επαφές και ημερολόγια

Μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone. Μέρος 2ο: Φωτογραφίες και βίντεο

Μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone. Μέρος 3ο: Μουσική

Μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone. Μέρος 4ο: Βιβλία ePub και PDF

Μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone. Μέρος 5ο: Έγγραφα

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.