Μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone. Μέρος 2ο: Φωτογραφίες και βίντεο


By
Posted on Tuesday May 26th, 2015 / 12:43

Μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone

Δοκιμάσατε να κολυμπήσετε προς στην αντίπερα όχθη (Android) αλλά το αποτέλεσμα δεν σας άφησε ικανοποιημένους και επιθυμείτε να γυρίσετε πίσω στο iOS και το iPhone;

Ο παρακάτω οδηγός θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε το περιεχόμενο που είχατε στην Android συσκευή σας σε ένα iPhone.

Μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone. Μέρος 2ο: Φωτογραφίες και βίντεο

Έχετε πολλές φωτογραφίες και βίντεο στο τηλέφωνο Android σας; Μπορείτε να τα μεταφέρετε στο iPhone σας χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή ή έναν υπολογιστή με iTunes.

Μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο μέσω 3ης εφαρμογής

Ένας εύκολος τρόπος για να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο στο iPhone σας είναι χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή μεταφοράς δεδομένων. Πολλές εφαρμογές μπορούν ακόμα και να μεταφέρουν τα αρχεία σας μέσω Wi-Fi, ώστε να μην χρειάζεται να συνδέσετε το τηλέφωνό σας σε υπολογιστή. Μπορείτε να βρείτε αρκετές εφαρμογές μεταφοράς δεδομένων στο App Store της Apple και στο κατάστημα Google Play, ανάλογα με τη χώρα σας. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα εφαρμογών μεταφοράς δεδομένων:

Απλώς επισκεφτείτε το App Store από το iPhone σας, βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και εγκαταστήστε την. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και στο τηλέφωνο Android σας, κατεβάστε την από το κατάστημα Google Play. Η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει στα βήματα μεταφοράς των φωτογραφιών και βίντεό σας.

Χρήση υπολογιστή με iTunes

Μπορείτε να μεταφέρετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο iPhone σας χρησιμοποιώντας το iTunes σε Mac ή PC. Απλώς βρείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο τηλέφωνο Android σας, μεταφέρετέ τα στον υπολογιστή σας και συγχρονίστε τα με το iTunes. Ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Συνδέστε το τηλέφωνο Android στον υπολογιστή σας και βρείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Στις περισσότερες συσκευές, μπορείτε να βρείτε αυτά τα αρχεία στο φάκελο DCIM > Κάμερα. Αν χρησιμοποιείτε Mac, εγκαταστήστε την εφαρμογή Android File Transfer. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Android File Transfer > DCIM > Κάμερα.
  • Επιλέξτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θέλετε να μεταφέρετε. Σύρετε τα αρχεία σε ένα φάκελο στον υπολογιστή σας.
  • Αποσυνδέστε το τηλέφωνο Android και συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή.
  • Ανοίξτε το iTunes στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο iPhone σας.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή “Φωτογραφίες”, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου “Συγχρονισμός φωτογραφιών από” και επιλέξτε το φάκελο στον οποίο αποθηκεύσατε τις φωτογραφίες σας. Αν μεταφέρετε και βίντεο, επιλέξτε “Να συμπεριλαμβάνονται βίντεο”.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί “Εφαρμογή”.

Όταν μεταφέρετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, μπορείτε να τα βρείτε στο iPhone σας επιλέγοντας Φωτογραφίες > Άλμπουμ.


Διαβάστε επίσης:

Μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone. Μέρος 1ο: Mail, επαφές και ημερολόγια

Μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone. Μέρος 2ο: Φωτογραφίες και βίντεο

Μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone. Μέρος 3ο: Μουσική

Μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone. Μέρος 4ο: Βιβλία ePub και PDF

Μεταφορά περιεχομένου από Android σε iPhone. Μέρος 5ο: Έγγραφα

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.