Το Snapchat “ανοίγει πόλεμο” στα Jailbreak tweaks


By
Posted on Tuesday July 21st, 2015 / 11:09

Από το βράδυ της Δευτέρας οι χρήστες Jailbroken συσκευών με εγκατεστημένα Cydia tweaks που αφορούσαν το Snapchat (π.χ Phantom), ήρθαν αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη έκπληξη όταν προσπάθησαν να εκκινήσουν την εφαρμογή.

Ένα μήνυμα τους ενημέρωνε πως ο λογαριασμός τους έχει κλειδωθεί και τους προέτρεπε να απεγκαταστήσουν κάθε tweak/plugin που αφορά το Snapchat και στη συνέχεια να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα https://www.snapchat.com/unlock για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ξεκλείδωμα του λογαριασμού τους:

snapchat-locks-user-accounts-with-third-party-pluginsjailbreak-tweaks-installed

Oh no! Your account has been locked. Please uninstall any plugins you may have installed and visit https://www.snapchat.com/unlock

Στη συνέχεια, το Snapchat εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω του twitter δηλώνοντας πως πλέον το Snapchat δεν θα λειτουργεί σε Jailbroken συσκευές, ωστόσο το tweet διαγράφηκε λίγες ώρες μετά.

snapchat-locks-user-accounts-with-3rd-party-pluginsjailbreak-tweaks-installed

Αναμένουμε τις εξελίξεις επάνω στο θέμα καθώς δεν αποκλείεται να δούμε αντίστοιχες ενέργειες που θα στοχεύουν στον αποκλεισμό των Cydia tweaks που παραμετροποιούν τις iOS εφαρμογές και των υπολοίπων κοινωνικών δικτύων.

Το σχόλιο σας, στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.