Η Apple κέρδισε την δικαστική μάχη για την υπόθεση των χαμένων SMS


By
Posted on Thursday August 6th, 2015 / 12:35

imessage_diamaxh

Η Apple κέρδισε χθες μια σημαντική απόφαση σε μήνυση εναντίον της από ένα κάτοχο iPhone που ισχυριζόταν ότι η μετάβαση από ένα iPhone σε μια Android συσκευή δημιούργησε προβλήματα στην παραλαβή μηνυμάτων.

Ο ενάγων, η Adrienne Moore, σημειώνει στην καταγγελία της που κατατέθηκε το Μάιο του 2014, ότι αδυνατούσε να αποσυνδέσει τον τηλεφωνικό της αριθμό απο την υπηρεσία iMessage με αποτέλεσμα να μην λαμβάνει μηνύματα απο χρήστες iPhone στην Android συσκευή της. Η μηνυτήρια αναφορά διατείνονταν ότι η Apple τιμωρούσε τους χρήστες που αποφάσισαν να μεταπηδήσουν σε άλλο λειτουργικό σύστημα. Η αξίωση αυτή εξέπεσε απο το δικαστήριο με αποτέλεσμα, η Apple να κερδίσει μια σημαντική δικαστική μάχη. Συνέχεια στην νομική αυτή διαμάχη αποτελεί η κλήση της εταιρείας από την ομοσπονδιακή δικαιοσύνη για το ζήτημα των iMessage.

iMessage Deregister
Οι νομικές διαδικασίες συνεχίστηκαν παρόλο που η Apple τον προηγούμενο Νοέμβριο έκανε διαθέσιμη λύση μέσω της ιστοσελίδας της για την οριστική διαγραφή τηλεφωνικών αριθμών από την υπηρεσία των iMessage.

Η υπηρεσία Deregister iMessage όπως ονομάζεται είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Εάν έχετε διαπιστώσει πρόβλημα στην παραλαβή μηνυμάτων μετά από την μετάβαση σας σε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα από το iOS, μπορείτε να καταχωρήσετε τον τηλεφωνικό σας αριθμό για την αποδέσμευση του από την υπηρεσία.

Σχολιασμός στο forum

Tags:
Comments are closed.