Οδηγός επανασύνδεσης του Apple Watch με το iPhone


By
Posted on Saturday February 27th, 2016 / 19:06

Αν στο Apple Watch εμφανίζεται ένα κόκκινο εικονίδιο iPhone, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ελέγξετε τις ρυθμίσεις σας και να συνδεθείτε.

Αν το Apple Watch αποσυνδεθεί από το iPhone, στην πρόσοψη του ρολογιού σας εμφανίζεται ένα κόκκινο εικονίδιο iPhone με διαγώνια γραμμή. Για να μάθετε αν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε επίσης να σαρώσετε προς τα πάνω στην πρόσοψη του ρολογιού σας για να ανοίξετε τις Ματιές (Glances). Σαρώστε προς τα αριστερά ή τα δεξιά για να βρείτε τη Ματιά ρυθμίσεων. Όταν το Apple Watch συνδεθεί πάλι, θα εμφανιστεί το πράσινο εικονίδιο iPhone στη Ματιά ρυθμίσεων.

odigos-epanasindesis-apple_watch-iphone


Επανασύνδεση του Apple Watch με το iPhone

  • Διατηρήστε το Apple Watch και το ζευγοποιημένο iPhone σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους για να βεβαιωθείτε ότι είναι εντός εμβέλειας.
  • Στο iPhone σας, βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία “Χρήση σε πτήση” είναι απενεργοποιημένη και ότι το Wi-Fi και το Bluetooth είναι ενεργοποιημένα.
  • Αν εμφανίζεται το εικονίδιο εικονίδιο αεροπλάνου στην πρόσοψη του ρολογιού σας, η λειτουργία “Χρήση σε πτήση” είναι ενεργοποιημένη. Σαρώστε προς τα αριστερά ή τα δεξιά για να βρείτε τη Ματιά ρυθμίσεων και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τη λειτουργία “Χρήση σε πτήση”.
  • Επανεκκινήστε το Apple Watch και το iPhone.

Αν το Apple Watch εξακολουθεί να μην συνδέεται, αποζευγοποιήστε τις συσκευές σας και ζευγοποιήστε τις ξανά:

  • Στο Apple Watch, πατήστε Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά > Σβήσιμο όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων.
  • Στο iPhone, ανοίξτε την εφαρμογή Watch και πατήστε Το ρολόι μου > Apple Watch > Αποζευγοποίηση Apple Watch.
    Ζευγοποιήστε ξανά το Apple Watch και το iPhone.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.