[Οδηγός] Backup & Επαναφορά των Health & Activity Data στο iDevice σας


By
Posted on Thursday March 31st, 2016 / 17:56

Backup & Επαναφορά των Health & Activity Data στο iDevice σας

Ο χρήστης vrachamis του iPhoneHellas forum μας ενημερώνει μέσα από έναν αναλυτικότατο οδηγό τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε προκειμένου να κρατήσουμε αντίγραφα ασφαλείας  των δεδομένων του Health.app και Activity data, καθώς και πως μπορούμε να επαναφέρουμε τα δεδομένα αυτά στις συσκευές μας:

Τα αντίγραφα ασφαλείας και η επαναφορά των δεδομένων του Health.app και Activity data του Apple Watch, είναι μια διαδικασία που αφενός αποκλίνει ελαφρώς από τα καθέκαστα και αφετέρου έχει εξελιχθεί σε έναν μικρό πονοκέφαλο για τους χρήστες.

Τα Health Data, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν δυναμικά μεταβαλλόμενες πληροφορίες για το Ιατρικό ιστορικό του χρήστη, γεγονός που τις καθιστά άκρως διαβαθμισμένες & απαραίτητες.

Η γεωμετρική αύξηση των εφαρμογών & των περιφερειακών που εμπλουτίζουν  αυτά τα δεδομένα, έχουν καταστήσει τις συσκευές, φουσκωμένες βάσεις πληροφοριών με τα Ανθρωπομετρικά, Σωματομετρικά & τα πιθανή Παθολογικά χαρακτηριστικά των χρηστών.

Από την απέναντι όχθη, η Apple, άκαμπτη και πάντα αυστηρή όσο αφορά τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των πελατών της, έχει φροντίσει να περιορίσει δραστικά τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να δραπετεύσουν από μια συσκευής της.

Οι μόνοι λοιπόν προβλεπόμενοι τρόποι να συμπεριλάβετε αυτά τα δεδομένα στα αντίγραφα ασφαλείας σας είναι δύο:

Διαβάστε τη συνέχεια του αναλυτικού οδηγού του χρήστη vrachamis, εδώ

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.