Ιnk Hunter: Πριν κλείσεις ραντεβού για τατουάζ, τσέκαρέ το!


By
Posted on Thursday April 7th, 2016 / 11:31

tsakwnas-tattoo

Οι πιθανότητες να κάνεις ένα τατουάζ και τελικά να μην γίνει όπως το φανταζόσουν, είναι πολλές ακόμα και αν έχεις πάει στον καλύτερο τατουατζή. Το σημείο, το μέγεθος, οι λεπτομέρειες, μπορεί τελικά να μην είναι του γούστου σου και να βρεθείς σε θέση να μη ξέρεις τι να κάνεις, γιατί ως γνωστόν ό,τι γράφει δε ξεγράφει – εκτός κι αν ξοδέψεις μια περιουσία.

Αυτό το πρόβλημα, έρχεται να λύσει μια νέα εφαρμογή, η οποία αναλαμβάνει να σου δείξει πως θα είναι  πάνω σου, το τατουάζ που σκέφτεσαι να κάνεις. Πρόκειται για το Ιnk Hunter, που είναι πανεύκολο στη χρήση και μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν στο κινητό σου.

Μέσα από την κάμερα του κινητού σου, το Ink Hunter σκανάρει την περιοχή εκείνη στο σώμα σου, που σκέφτεσαι να “χτυπήσεις” και μετά εμφανίζει το τατουάζ που επιθυμείς εκεί, με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας. Έχει ήδη αποθηκευμένα σχέδια αλλά μπορείς να προσθέσεις και τα δικά σου.

Ιnk Hunter – Τιμή: Δωρεάν
Appstore-download-button

via ladylike

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis




Comments are closed.