Βρήκαμε τo #1 app αν έχεις αυτοκίνητο και λέγεται ParkAround


By
Posted on Monday May 30th, 2016 / 15:45

ParkAround

Μ’ αυτό το app, που είναι και διαθέσιμο online (www.parkaround.gr) το parking γίνεται παιχνιδάκι… κυριολεκτικά! Ο μεγαλύτερος και ορκισμένος εχθρός ενός οδηγού, πλέον αντιμετωπίζεται με ένα κλικ!

Μας βρίσκει parking όπου θέλουμε, σε συνεργασία με πάνω από 120 χώρους στάθμευσης. Δηλαδή λύνουμε το πρόβλημα με μία μόλις κίνηση!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του και η κύρια αιτία για να είναι νούμερο 1 στη λίστα των app για οδηγούς:

  • Kάνουμε κράτηση θέσης. Κανονικά! Κρατάμε τη θέση μας σε όποιο parking θέλουμε και μας περιμένουν την ώρα που έχουμε δηλώσει.
  • Κερδίζουμε αποκλειστικές εκπτώσεις που μπορούμε να βρούμε μόνο μέσω του ParkAround. Το ParkAround έχει εξασφαλίσει για εμάς μέχρι και 80% έκπτωση σε πολλούς από τους συνεργαζόμενους χώρους.

Η εφαρμογή μεριμνεί και για parking στην Αθήνα αλλά και για το αεροδρόμιο. Ποιος φανταζόταν ότι θα μπορούμε να παρκάρουμε για 4 ολόκληρες ημέρες και να ταξιδέψουμε χωρίς άγχος με μόνο 20€; Τρελάθηκε το ParkAround;

Ο Γιάννης Κατσιώτης, ένας από τους ιδρυτές αυτής της πρωτότυπης εφαρμογής, όταν μιλάει για την ιδέα που είχε, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στόχος μας στο ParkAround είναι να διευκολύνουμε όσους κινούνται στο κέντρο και να εξοικονομούν τόσο χρόνο όσο και χρήματα χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίας μας. Το 30% της κίνησης στην πόλη οφείλεται σε οδηγούς που ψάχνουν να παρκάρουν και μειώνοντας αυτο το ποσοστό μόνο θετικές επιτπώσεις μπορούμε να έχουμε στη καθημερινότητά μας»

Μια δοκιμή θα μας πείσει είπαμε και μας έπεισε! Κι έτσι υιοθετούμε κι εμείς το “Once ParkAround, Αlways ParkAround”

Κατέβασέ το εδώ ή μπες στο site και μάθε περισσότερα! Περιμένουμε εντυπώσεις!

Σχολιασμός στο forum
Comments are closed.