4 κορυφαία iPhone Apps για την προσθήκη κειμένου σε φωτογραφίες


By
Posted on Friday June 3rd, 2016 / 11:54

Η προσθήκη κειμένου πάνω από φωτογραφίες είναι μια πρακτική αρκετά δημοφιλής στις μέρες μας, με το Instagram να αποτελεί έναν χώρο που ο κάθε ένας από εμάς έχει ανεβάσει ή συναντά αρκετές από αυτές. Φυσικά τέτοιες φωτογραφίες δεν λείπουν και από το Facebook και γενικώς από υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί ίσως να έχετε αναρωτηθεί πως δημιουργούνται τέτοιες φωτογραφίες. Ποιο είναι το μυστικό;

Γεγονός είναι ότι η δημιουργία μιας τέτοιας φωτογραφίες δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις σχεδιασμού και Photoshop. Αυτό που χρειάζεστε απλώς είναι το iPhone και μερικά δωρεάν apps που θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου σας:

1. Over

Αρχικά έχουμε το Over. Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για να ξεκινήσετε αλλά αν θέλετε να εκμεταλλευθείτε πρόσθετα χαρακτηριστικά θα πρέπει να το αγοράσετε (~$6). Η εφαρμογή ξεκίνησε από ένα απλό app που επέτρεπε την προσθήκη κειμένου πάνω από φωτογραφία και εξελίχθηκε σε μια πλήρως επαγγελματική εφαρμογή.

Over iPhone app

Για δωρεάν χρήση, το Over προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής φωτογραφιών από την γκαλερί σας και την γρήγορη και πολύ εύκολη επεξεργασία τους. Αλλά εκεί που το Over γίνεται πραγματικά ενδιαφέρον είναι όταν αγοραστεί και ενεργοποιηθούν οι Premium δυνατότητές του. Ορισμένες από αυτές συνοψίζονται παρακάτω:

  • Filters
  • Blending mode
  • Drop shadow
  • Pixabay integration
  • Blur
  • Tint

Appstore-download-button

Τρία ακόμη κορυφαία iPhone Apps για προσθήκη κειμένου σε φωτογραφίες σας περιμένουν να τα γνωρίσετε, εδώ.
Comments are closed.