Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 9.3.2 και iOS 9.3.3


By
Posted on Thursday August 25th, 2016 / 18:30

.ipsw

Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 9.3.2 και iOS 9.3.3 εχτές το βράδυ. Πλέον οι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν downgrade (από το iOS 9.3.4) ή upgrade από παλαιότερη έκδοση στο iOS 9.3.3 και σε κάθε περίπτωση θα αναγκαστούν να εγκαταστήσουν το iOS 9.3.4.

Προφανώς, αν έχετε ήδη εγκατεστημένο το iOS 9.3.3 και έχετε κάνει Jailbreak τη συσκευή σας είναι σοφό να προχωρήσετε στην εγκατάσταση του Cydia Eraser (πρώην Impactor), ενός tweak από τον ίδιο τον Saurik το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε Restore τη συσκευή σας και να αφαιρέσετε το Jailbreakπαραμένοντας ωστόσο στην ίδια έκδoση iOS.

Το Cydia Impactor θα φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο σε χρήστες που επιθυμούν να αφαιρέσουν το Jailbreak από τη συσκευή τους είτε για να την πουλήσουν είτε για να την δώσουν σε κάποιο APR προς επισκευή, χωρίς να αναγκαστούν να προβούν σε Restore και υποχρεωτικό update του iOS (εφόσον η προηγούμενη έκδοση τoυ iOS έχει σταματήσει να υπογράφεται από την Apple).

Αξίζει να σημειωθεί πως τo Cydia Impactor δεν χρειάζεται σύνδεση με PC. Τρέχει απευθείας στη συσκευή και την “καθαρίζει” μέσα σε λίγα λεπτά!

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: , ,
Comments are closed.