Είναι αυτό το επόμενο χαρακτηριστικό του iPhone που θα αντιγράψει η Samsung


By
Posted on Wednesday December 7th, 2016 / 14:27

Η αναζήτηση χαρακτηριστικών που μπορεί να αντιγράψει η Samsung από το iPhone είναι μία επίπονη διαδικασία, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως συντελείται εδώ και πολλά χρόνια. Πλέον, ό,τι μπορούσε να γίνει copy/paste από τους Κορεάτες έχει γίνει και έχει ενσωματωθεί στις ναυαρχίδες της εταιρείας… ή μήπως όχι;

Μετά λοιπόν το άκρως αποτυχημένο Samsung Galaxy Note 7 το οποίο ανακλήθηκε κακήν κακώς υπό το φόβο πρόκλησης σωματικής βλάβης στους χρήστες που είχαν την ατυχία να το αποκτήσουν, η Samsung προχωρεί στην ανάπτυξη του NEXT Big Thing με το οποίο θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις:

Το Samsung Galaxy Note 8, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα απολέσει τη θύρα ακουστικών 3.5mm, όπως “τόλμησε” και κατακρίθηκε η Apple με το iPhone 7 / Plus.

Η είδηση αποκτά ακόμη πιο κωμικό χαρακτήρα μετά τις δηλώσεις του VP της Samsung, Justin Denison, κατά την παρουσίαση του Galaxy Note 7 όπου και ειρωνεύτηκε την Apple για την απόφαση της να καταργήσει το audio jack στα iPhone 7 / Plus:

“Want to know what else it comes with?

An audio jack, I’m just saying.”

fidelgif

Αφήστε το σχόλιο σας, στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: , ,
Comments are closed.