Εκτελεστές Δίχως Πρόσωπο Εκτελεστές Δίχως Πρόσωπο

Εκτελεστές Δίχως Πρόσωπ‪ο‬

    • 3.9 • 103 Ratings
    • 7,99 €
    • 7,99 €

Publisher Description

Ένα παγωμένο χειμωνιάτικο πρωινό, ο επιθεωρητής Βαλάντερ δέχεται ένα τηλεφώνημα ρουτίνας. Αυτό που αντικρίζει όταν φτάνει στο απομονωμένο αγρόκτημα είναι πραγματικά τρομερό. Άγνωστοι βασάνισαν και σκότωσαν τον ηλικιωμένο αγρότη ενώ η γυναίκα του, ζωντανή ακόμα, βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Προλαβαίνει όμως να δώσει ένα και μοναδικό στοιχείο: οι δράστες ήταν ξένοι. Όταν αυτό διαρρέει στον Τύπο, ο ρατσισμός και το μίσος ξεσπούν. Ο Κουρτ Βαλάντερ είναι ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας και η ζωή του κάθε άλλο παρά ευχάριστη είναι. Τώρα όμως τα γεγονότα τον πιέζουν. Μαζί με τη γοητευτική εισαγγελέα Ανέτ Μπρολίν ρίχνεται στη μάχη εναντίον της ξενοφοβίας που απειλεί να πνίξει την πόλη τους. Ο Κουρτ Βαλάντερ έχει πλέον εξελιχθεί σε σύμβολο! Ένα καυτό θέμα υπό νέα οπτική γεμάτη ανθρωπιά!

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2002
9 January
LANGUAGE
EL
Greek (modern)
LENGTH
368
Pages
PUBLISHER
Psichogios Publications Greek Books - Εκδόσεις Ψυχογιός
SIZE
2
MB

Customer Reviews

Solakas ,

Αρκετά καλό

Πήρα έντυπη έκδοση. Ένα βιβλίο που ξέρει να δημιουργεί και να διατηρεί την αγωνία.

dark TRL ,

Πρώτο βιβλίο της σειράς

Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο με τον Βαλάντερ. Ο Μάνκελ γράφει αυθεντικό Scandinavia noir. Μην το μπερδεύετε με το αμερικανικό noir, το σκανδιναβικό εστιάζει στις αιτίες και όχι στα πρόσωπα.
Όντως, υπήρχε πρόβλημα με το κείμενο αλλά μου ήρθε update που το διορθώνει.
Πολύ καλό σε επίπεδο γραφής και μπράβο στον Ψυχογιό που κυκλοφορεί τα βιβλία αυτού του κοινωνικά ευαισθητοποιημένου συγγραφέα στην Ελλάδα. Όλη η σειρά είναι εξαιρετική και το τελευταίο με συγκίνησε.

Aggelos Kos ,

Μου άρεσε!

Κατ' αρχήν ευχαριστώ το iTunes για την δωρεάν παροχή!
Το βιβλίο μου άρεσε, είναι κάτι που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα αστυνομικά που έχω διαβάσει και η ροή του δεν κάνει "κοιλιά" σε κάποιο σημείο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι διαβάζεται "απνευστί". Αν βλέπετε λάθη στο κείμενο διαγράψτε το κ κατεβάστε ξανά. Το δικό μου βιβλίο δεν τα είχε αλλά το είδα στο αντίγραφο της γυναίκας μου κ όταν το κατέβασε ξανά δεν υπήρχαν.

More Books by Henning Mankell

Ένα Βήμα Πίσω Ένα Βήμα Πίσω
2010
Το Φθινόπωρο του Κουρτ Βαλάντερ Το Φθινόπωρο του Κουρτ Βαλάντερ
2013
Εντολές Θανάτου Εντολές Θανάτου
2011
Η Πέμπτη Γυναίκα Η Πέμπτη Γυναίκα
2011
Τα Σκυλιά της Ρίγα Τα Σκυλιά της Ρίγα
2002
Firewall Firewall
2010