Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

New Patent: Syncing Movie Playback Position Between Devices


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   epaminos

epaminos

    iPH Contributor

  • 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 17/10/2009 - 17:37

Χθες το US Patent and Trademark office δημοσίευσε ακόμη μία νέα πατέντα από την Apple, όπου εμφανίζεται η συνδρομητική υπηρεσία MobileMe να συγχρονίζει ακόμη περισσότερα στοιχεία, πέραν των προσωπικών πληροφοριών. Η πατέντα περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να συγχρονίζονται μεταξύ των συσκευών ακόμη και οι θέσεις αναπαραγωγής των ταινιών.

Η ιδέα πίσω από όλο αυτό είναι ότι μπορεί να παρακολουθείτε μία ταινία στο Apple TV, το iPhone, ή ακόμα και το iTunes, και να διακόψετε την αναπαραγωγή για να κάνετε κάτι άλλο. Με την μέθοδο που περιγράφει η Apple, το σημείο στο οποίο σταμάτησε η ταινία θα μπορεί να συγχρονιστεί και με όλα τα υπόλοιπα Apple gadgets σας που περιέχουν την ταινία, επιτρέποντάς σας να τη συνεχίσετε από εκεί που την αφήσατε σε μία άλλη συσκευή.

Και αναφέρεται ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα όπου αυτό θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο: σε όσους βλέπουν κάτι στο Apple TV και πρέπει να διακόψουν για να κάνουν ένα ταξίδι. Έχοντας μαζί το iPhone θα μπορούν να συνεχίσουν την παρακολούθηση της ταινίας ακριβώς από το σημείο στο οποίο είχαν σταμτήσει προηγουμένως.

Αναρτημένη εικόνα


Δεν διευκρινίζεται όμως τι θα γίνει εάν μία συσκευή (όπως το Apple TV ή ένας η/υ), χρησιμοποιείται από πολλά άτομα (π.χ. από μία οικογένεια) και κάποιο μέλος θέλει να παρακολουθήσει κάτι που κάποιο άλλο μέλος το έχει ξεκινήσει ήδη. Πιθανώς όμως τότε να γίνεται χρήση και των δικτύων μικρότερης εμβέλειας, όπως είναι το Bluetooth ή το Wi-Fi Direct.


[Via iPhoneAlley, The Aple Blog]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες