Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απενεργοποίηση auto charge

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
19 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   simular

simular

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/10/2009 - 00:09

Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα να μάθω αν μπορω να απενεργοποιήσω την αυτόματη φόρτιση του iPhone όταν το συνδέω με τον υπολογιστή μου.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Τελευταία επεξεργασία από: simular, 27/10/2009 - 00:10

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 27/10/2009 - 00:23

Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα να μάθω αν μπορω να απενεργοποιήσω την αυτόματη φόρτιση του iPhone όταν το συνδέω με τον υπολογιστή μου.

Σας ευχαριστώ πολύ.

δε νομιζω να γινετε κατι τετοιο

#3   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 27/10/2009 - 00:33

ακριβως το ιδιο ειχα ρωτησει κ εγω οταν το ειχα πρωτοπαρει κ η απαντηση ηταν η ιδια.. :(

#4   simular

simular

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2009 - 11:34

Μάλιστα...
Άλλη μια μοναδική "καινοτομία" του iPhone που δεν προσφέρεται τώρα άλλα σίγουρα θα συμπεριλαμβάνεται σε μελλοντικές εκδόσεις του που θα καταχειροκροτήσουμε όλοι. Ξέρετε, σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τη δυναμικότητά του αφού μου είναι απόλυτα χρήσιμο, αλλά έχει ένα κακό: σε κάθε νέα έκδοσή του προσφέρει και κάτι αρκετά βασικό το οποίο όλοι χειροκροτούμε και το οποίο ήδη προσφέρεται εδώ και χρόνια από βασικές εκδόσεις smartphones άλλων εταιριών (κάμερα 3.2MP, 3G κλπ).

Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, να είστε καλά.

#5   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα
  • Twitter:@morpheusgr
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/10/2009 - 12:23

για ποιο λογο θελεις να απενεργοποιησεις τη φορτιση του? δε βρισκω λογικη σε αυτο, η μπαταρια του ειναι κατασκευασμενη για να μην εχει προβληματα απο αυτο, δεν κραταει μνημη φωρτησεων με αποτελεσμα να μη χανετε η χωρητικοτητα της με τον ιδιο τροπο που κανουν οι υπολοιπες μπαταριες

Just like underwear, passwords should be changed often...

#6   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2009 - 14:13

για ποιο λογο θελεις να απενεργοποιησεις τη φορτιση του? δε βρισκω λογικη σε αυτο, η μπαταρια του ειναι κατασκευασμενη για να μην εχει προβληματα απο αυτο, δεν κραταει μνημη φωρτησεων με αποτελεσμα να μη χανετε η χωρητικοτητα της με τον ιδιο τροπο που κανουν οι υπολοιπες μπαταριες

εδω πιστευω κανεις λαθος! η ιδια η apple εχει ανακοινωσει οτι η μπαταρια δεν χανει την κανενα μερος τησ ισχυος της για καποιο αριθμο φορτισεων, μετα αρχιζει η κατρακυλα! αν εγω περναω apps, songs photos κοκ καθε τρεις κ λιγο ειναι λογικο η μπαταρια να "φθειρεται"...αλλα αν το εκανε αυτο πως θα πηγαινες εσυ τον επομενο χρονο να αγορασεις το επομενο model iphone...προιον με ημερομηνια ληξης!

#7   simular

simular

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2009 - 14:22

εδω πιστευω κανεις λαθος! η ιδια η apple εχει ανακοινωσει οτι η μπαταρια δεν χανει την κανενα μερος τησ ισχυος της για καποιο αριθμο φορτισεων, μετα αρχιζει η κατρακυλα! αν εγω περναω apps, songs photos κοκ καθε τρεις κ λιγο ειναι λογικο η μπαταρια να "φθειρεται"...αλλα αν το εκανε αυτο πως θα πηγαινες εσυ τον επομενο χρονο να αγορασεις το επομενο model iphone...προιον με ημερομηνια ληξης!

+1

#8   simular

simular

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2009 - 14:29

Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει καμία λογική στις συμβουλές εκείνων που προτείνουν να φορτιζεται η μπαταρία όταν το ποσοστό της φτάνει στο 10%-20% και να αποσυνδέουμε το καλώδιο φόρτισης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φότισης της μπαταρίας.
Σχετικό post

Συμφωνα με τα παραπάνω, αν κάθε φορά που θέλω να κάνω sync ή να βάλω μια φωτογραφία ή να ακούσω μουσική στο αυτοκίνητο το iPhone αρχιζει να φορτιζει σε οποιο επίπεδο (%) και αν βρίσκεται και το συνδεω και το αποσυνδεω απο τον υπολογιστή μου 3-4 φορές την ημέρα, τότε είναι λογικό η μπαταρία του (όπως και η κάθε μπαταρία) να φθείρεται πολυ συντομα.

Αν το δούμε και διαφορετικά, ποια η λογική να φορτίζεται μια συσκευή εφόσον δεν τη συνδέω στο ρευμα και στο κάτω-κάτω δεν έχω επιλέξει να τη φορτίσω;

Τελευταία επεξεργασία από: simular, 27/10/2009 - 14:38

#9   fuzzy

fuzzy

iPH Addict

• 725 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/10/2009 - 14:35

όταν αρχίσει να τα φτύνει η μπαταρία, απλά την αλλάζεις, αν πιάνουν τα χέρια σου μόνος σου αλλιώς την πας να στην αλλάξουν (9volto κλπ)...

το κόστος είναι μικρό.

#10   simular

simular

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2009 - 14:50

όταν αρχίσει να τα φτύνει η μπαταρία, απλά την αλλάζεις, αν πιάνουν τα χέρια σου μόνος σου αλλιώς την πας να στην αλλάξουν (9volto κλπ)...

το κόστος είναι μικρό.

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Με 12€ αγοράζεις νέα μπαταρία και δόξα τα tutorials την αλλάζουε και μόνοι μας 8)
Το θέμα πάντως δεν ειναι αυτο, νομίζω... Είναι λειτουργικό και όχι οικονομικό.

Τελευταία επεξεργασία από: simular, 27/10/2009 - 14:51

#11   united_iFone

united_iFone

Newbie

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2009 - 14:56

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Με 12€ αγοράζεις νέα μπαταρία και δόξα τα tutorials την αλλάζουε και μόνοι μας 8)
Το θέμα πάντως δεν ειναι αυτο, νομίζω... Είναι λειτουργικό και όχι οικονομικό.

Ευτυχως στο ανοιγμα στο ξεκοιλιασμα και στην επανατοποθετηση εχω παρει Phd...εχω ανοιξει 2 iPhone! και τα 2 λειτουργουνε απροβληματιστα...Καποιοι ομως αν το προσπαθησουνε θα τα κλαινε γιατι μπορει να χαλασουνε κανα ακουστικο...για αυτο καθενας που θα το επιχειρησει θα ειναι με δικια του ευθυνη και φυσικα αν δεν ξερει ας μην αποπειραθει και το κλαιει μετα!!

#12   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2009 - 15:53

Πάντως παρατήρησα, δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα, ότι όταν το συνδέω σε χαμπάκι (usb hub) μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι συμβατή συσκευή φόρτισης και δεν φορτίζει, ενώ με καλώδιο απευθείας στον υπολογιστή, φορτίζει κανονικά. Οπότε το έλυσα (χωρίς να ξέρω γιατί λειτουργεί έτσι) το πρόβλημά μου και το φορτίζω μόνο όταν θέλω.

#13   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2009 - 16:05

αυτο συμβαινει επειδη απ οσο ξερω οι hub δινουν λιγοτερο ρευμα!

#14   simular

simular

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2009 - 16:09

Πάντως παρατήρησα, δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα, ότι όταν το συνδέω σε χαμπάκι (usb hub) μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι συμβατή συσκευή φόρτισης και δεν φορτίζει, ενώ με καλώδιο απευθείας στον υπολογιστή, φορτίζει κανονικά. Οπότε το έλυσα (χωρίς να ξέρω γιατί λειτουργεί έτσι) το πρόβλημά μου και το φορτίζω μόνο όταν θέλω.

Nα λοιπόν μια πολυ καλή ιδέα!
Πολλές φορές ένα USB hub παρέχει τόσο ακριβώς ρεύμα όσο χρειάζεται για να "γεφυρωθεί" μια συσκευή με έναν υπολογιστή αλλά όχι αρκετό ρεύμα για την φόρτισή της.
Θα το δοκιμάσω ;)
Ευχαριστώ πολυ, κύριοι, με βοηθήσατε πραγματικά.

Τελευταία επεξεργασία από: simular, 27/10/2009 - 16:10

#15   simular

simular

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2009 - 16:18

Ευτυχως στο ανοιγμα στο ξεκοιλιασμα και στην επανατοποθετηση εχω παρει Phd...εχω ανοιξει 2 iPhone! και τα 2 λειτουργουνε απροβληματιστα...Καποιοι ομως αν το προσπαθησουνε θα τα κλαινε γιατι μπορει να χαλασουνε κανα ακουστικο...για αυτο καθενας που θα το επιχειρησει θα ειναι με δικια του ευθυνη και φυσικα αν δεν ξερει ας μην αποπειραθει και το κλαιει μετα!!

Έχω ένα φίλο που είχε τη φαεινη ιδέα να αλλάξει καπάκι, μπαταρία και το ασημένιο πλαίσιο του 3G του μόνος του και ακόμη περιμένει τη νέα οθόνη του γιατι κατα το "ξεκοίλιασμα" κάτι πήγε στραβα <_<

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες