Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

CEO της δεκαετίας ο Steve Jobs


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   thanasis

thanasis

    iPH Guru

  • 9.488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 09/11/2009 - 17:23

Αναρτημένη εικόνα



Τον τίτλο του CEO της δεκαετίας απέκτησε ο Steve Jobs από το περιοδικό Fortune, κυρίως για τον ρόλο του στην μεταμόρφωση της Apple σε πρωτοπόρο εταιρία τεχνολογίας.

Το περιοδικό σημειώνει πως την τελευταία δεκαετία ο 54άχρονος σήμερα Jobs και η Apple, άλλαξε την βιομηχανία της μουσικής, των ταινιών και των κινητών τηλεφώνων, παραμένοντας στον κλάδο κατασκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών συνεχίζοντας τις καινοτομίες εδώ και πολλά χρόνια. "Πολύ συχνά χαρακτηρίζεται ως ένας σόουμαν, ένας γεννημένος πωλητής, ένας μάγος που δημιουργεί ένα πεδίο εικονικής πραγματικότητας γύρω του, κι ώς ένας άνθρωπος τελειομανής" σχολιάζει η αναφορά. "Φυσικά όλα τα παραπάνω ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα και οι περιγραφές συμβάλλουν στην δημιουργία ενός θρύλου."

Το περιοδικό αναφέρει πως υπήρξαν πολλοί επιχειρηματίες που δημιούργησαν νέες αγορές σε διάφορους τομείς όπου και κυριάρχησαν, για παράδειγμα ο Henry Ford στην αυτοκινητοβιομηχανία ή ο Conrad Hilton στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Η διαφορά με τον Steve Jobs είναι πως δραστηριοποιήθηκε σε υφιστάμενες αγορές στις οποίες τελικώς κυριάρχησε.

Από το 2000 και μετά, όταν η αξία της Apple κοστολογείτο στα $5 δισ. δολάρια, η εταιρία παρουσίαζε ρεκόρ αποτελεσμάτων για κάθε τρίμηνο. Σήμερα η Apple κοστολογείται στα $170 δισ. δολάρια, κάτι παραπάνω από την Google. Ουσιαστικά η δεκαετία του Steve Jobs ξεκινάει το 1997 με την επιστροφή του στην Apple. Το μέλλον της εταιρίας κρίνεται λαμπρό αφού ακόμη κι όταν ο Jobs αποφασίσει να αποσυρθεί, θα μείνουν στο τιμόνι στελέχη της εταιρίας που έχουν "εκπαιδευτεί" να σκέπτονται όπως αυτός.

Περισσότερες λεπτομέρειες που ώθησαν το περιοδικό να απονέμει τον τίτλο του CEO της δεκαετίας στον Steve Jobs μπορείτε να διαβάσετε στο πλήρες άρθρο του Fortune.

Πηγη:maclife.gr

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 09/11/2009 - 17:25

ezgif_com_crop_2.gif


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   trisk

trisk

    iPH Elite Poster

  • 2.395 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 10/11/2009 - 00:45

αυτα ειναι ....




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες