Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Wallace and Gromit Comics on iPhone


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 12/11/2009 - 17:51

Το καταπληκτικό δίδυμο από την Αγγλία έρχεται στο iPhone. Ο Wallace και ο Gromit κλείνουν 20 χρόνια από την πρώτη τους προβολή στην Βρετανική τηλεόραση (25 Δεκεμβρίου 1989) και έρχονται στο iPhone σε μορφή ψηφιακού κόμικ! Η εταιρία Titan Publishing ήταν η πρώτη που μετέφερε τους δύο χαρακτήρες στο χαρτί, κυρίως μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η ταινία “Curse of the Were-Rabbit“, και πλέον αποφάσισαν να προχωρήσουν και στην ψηφιακή διανομή των κομικ τους.

Αναρτημένη εικόνα


Η σειρά αποτελείται από 4 ψηφιακά βιβλία κόμικ, και για περιορισμένο χρονικό διάστημα το πρώτο βιβλίο με τίτλο “The W Files” διατίθεται εντελώς δωρεάν από το App Store.

Το “The W Files” είναι το πρώτο βιβλίο το οποίο αποτελείται από 59 σελίδες και είναι τρομερά εύκολο στην ανάγνωση. Τα υπόλοιπα 3 βιβλία της σειράς έχουν τίτλους “Parts and Labour“, ” Big in Japan“, και “Where There’s Muck, There’s Brass“,  και κοστίζουν 0,79 του ευρώ το καθένα. Το κάθε βιβλίο είναι μια αυτοτελής ιστορία, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε κάποιο άλλο αν δεν θέλετε.

Αν δεν έχετε ξαναδεί κάποιο ψηφιακό κομικ στην αγαπημένη σας συσκευή ήρθε η ώρα να το κάνετε. Ξεκινήστε με το δωρεάν “The W Files” τώρα!

Τα 4 βιβλία θα τα βρείτε στο App Store:


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες