Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

KalimbaLive – iPhonehellas.gr Review


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 18/11/2009 - 13:40

Η Καλίμπα είναι ένα πολύ δημοφιλές Αφρικανικό μουσικό όργανο το οποίο θυμίζει το ξυλόφωνο και το μεταλλόφωνο. Η εφαρμογή KalimbaLive από την εταιρία Art Core Gaming σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε μουσική, να ηχογραφήσετε αλλά και να φτάξετε τη δικιά σας Καλίμπα.

Αναρτημένη εικόνα

Η Καλίμπα διαφέρει από τα υπόλοιπα πληκτροφόρα μουσικά όργανα (όπως το πιάνο) στο ότι οι νότες που μπορεί να παίξει κάποιος περιορίζονται σε μια συγκεκριμένη κλίμακα. Θυμίζει κατά αυτόν τον τρόπο μια φυσαρμόνικα. Έτσι μπορείτε, ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε τα βασικά της μουσικής να παίξετε διάφορες μελωδίες με πολύ μεγάλη ευκολία. Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 διαφορετικά είδη Καλίμπας (με αρκετά διαφορετικό ήχο) και να ρυθμίσετε την Καλίμπα της επιλογής σας στην κλίμακα που εσείς θέλετε (ή σε κάποια τυχαία αν δεν έχετε ιδέα τί είναι η κλίμακα και τι κάνει!).

Εκτός από τις επιλογές για πρακτική και το κλασσικό Play as you go… (κοινώς γρατζούνισμα, παίζω ότι να ΄ναι μπας και βγει καμμιά συμφωνία) μπορείτε να ηχογραφήσετε τη δημιουργία σας, και να ξαναηχογραφίσετε επάνω από αυτή (dub – overdub). Έτσι μπορείτε να γράψετε και αρκετά σύνθετα κομμάτια και να τα μοιραστείτε αργότερα με τους φίλους σας.

Αναρτημένη εικόνα

Η εφαρμογή υποστηρίζεται από πάρα πολύ καλά γραφικά και μενού (από τα καλύτερα του είδους) και έχει αρκετό υλικό για τους αρχάριους. Υπάρχουν αναλυτικά βοηθήματα και οδηγίες για τους αρχάριους που αυτομάτως κάνουν την εφαρμογή πιο ενδιαφέρουσα (δεν χρειάζεται να ψάχνετε για τις λειτουργίες στα τυφλά).

[iTunes Link - 0,79€]
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες