Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPhone continues to grow in business


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 24/11/2009 - 17:58

Σύμφωνα με την TBI Research το iPhone σταδιακά επεκτείνεται στην αγορά των επιχειρήσεων.

Οι αναλυτές πιστεύουν ότι οι εργαζόμενοι στις εταιρείες έχουν αποτελέσει σημαντικό παράγοντα, καθώς πολλά στελέχη έχουν αγοράσει iPhone για προσωπική τους χρήση και κατόπιν προώθησαν την ιδέα στο τμήμα IT των εταιρειών τους.

Αναρτημένη εικόνα


Θεωρούν ότι η συνολική χρήση των smartphone στις επιχειρήσεις θα μπορούσε να φτάσει το 25 με 30 τοις εκατό στα επόμενα πέντε χρόνια σημειώνοντας αύξηση κατά 15%. Στην ίδια χρονική περίοδο, ο αριθμός των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν πολλαπλές πλατφόρμες αναμένεται να αυξηθεί στο 20%.

Η εισχώρηση του iPhone αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αισθητή στην βιομηχανία των media, της διασκέδασης, των μεταφορών και στα καταναλωτικά αγαθά. Αν και η Apple έχει προσπαθήσει να προσελκύσει εταιρικούς πελάτες, αρκετοί πιστεύουν ότι το iPhone είναι λιγότερο ασφαλές από την πλατφόρμα της RIM το BlackBerry.

“The two industries we see as the least likely of switching from Blackberries are Finance and Government. These are huge industries, but they make up only 20 percent of the total US workforce. That still leaves 80 percent of the total 150 million US workforce.”

Aναλυτής της Deutche Bank πρόσφατα προέβλεψε περίπου 2 εκατομμύρια iPhone στην αγορά των επιχειρήσεων μέχρι το τέλος του χρόνου. Αν το νούμερο του αποδειχθεί αληθές, το μερίδιο της Apple θα ανέβει στο 7%

[via MacNN]
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες