Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

[Review] Clicker+


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPodTouchPro

iPodTouchPro

    iPH Elite Poster

  • 3.187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/11/2009 - 11:31

Αναρτημένη εικόνα


Η Apps Dev Team μεταξύ άλλων κυκλοφόρησε και το Clicker+, μια εφαρμογή όνομα και πράγμα!! Το μόνο που κάνει είναι να πατάτε ένα κουμπί + ή ένα - ώστε να αυξάνετε ή να μειώνετε έναν αριθμό! Κι ενώ σας φαίνεται τόσο απλό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετράτε πριν πέσετε για ύπνο! Κάτι σαν να μετράτε προβατάκια δηλαδή. Βέβαια μπορείτε να προσθέσετε πολλούς counters, δηλαδή μετρητές, με τις δικές του ρυθμίσεις έκαστος. Οι τιμές που μπορεί να πάρει ένας μετρητής είναι από 0 έως 99999.

Δείτε τις παρακάτω screenshots και θα καταλάβετε:

Αναρτημένη εικόνα Αναρτημένη εικόνα Αναρτημένη εικόνα


Υπάρχει και μια ακόμα λειτουργία, το Step, με την οποία μπορείτε να ρυθμίσετε κατά πόσο θα αυξάνεται ο αριθμός. Στην παραπάνω εικόνα έχει ρυθμιστεί να ανεβαίνει κατά 2 μονάδες και εκτός αυτού να ξεκινάει από τον αριθμό 786 αντί του 0 που είναι η προεπιλογή. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσους μετρητές θέλετε με διαφορετικά ονόματα κάθε φορά.

Επίσης δεν λείπουν και χαρακτηριστικοί ήχοι καθώς μειώνετε ή αυξάνετε έναν αριθμό. Για όσους το βρίσκουν ενοχλητικό μπορούν να απενεργοποιήσουν τον ήχο με το κουμπί πάνω δεξιά που συμβολίζει τον ήχο.

Τέλος όπως είναι φυσικό μπορείτε να κάνετε Reset τον μετρητή σας δηλαδή να τον μηδενίσετε! Αυτό επιτυγχάνεται με το κουμπί 0 πάνω αριστερά.

Αναρτημένη εικόνα


[iTunes Link - 0.79€]

Τελευταία επεξεργασία από: iPodTouchPro, 28/11/2009 - 11:40


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες