Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Apple looking to improve Maps via job listing


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 29/11/2009 - 17:22

Η Αpple δημοσίευσε μια νέα αγγελία μέσω της οποίας ψάχνει έναν μηχανικό λογισμικού για το iPhone για να δουλέψει πάνω στην βελτίωση της εφαρμογής Maps

Η αγγελία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την εφαρμογή και τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες βρίσκουν πράγματα.

We want to take Maps to the next level, rethink how users use Maps and change the way people find things. We want to do this in a seamless, highly interactive and enjoyable way. We’ve only just started.

Το ιδιαίτερο σε αυτή την αγγελία είναι ότι η εφαρμογή Maps ουσιαστικά έχει αναπτυχθεί από την Google και αυτή η κίνηση της Apple αποδεικνύει τις τεταμένες σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ τους και την ανάγκη της Apple να απεξαρτοποιηθεί.

Αναρτημένη εικόνα


Πριν λίγο καιρό η Google εισήγαγε μια νέα υπηρεσία, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο Droid. Η εφαρμογή Maps Navigation, ακόμα σε beta στάδιο, προσφέρει δωρεάν οδηγίες πλοήγησης και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της και σε άλλες συσκευές (βλ. Google Maps Navigation beta)

Πέρα από αυτό η Apple πρόσφατα εξαγόρασε την Placebase, μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες για χάρτες με παρόμοια λειτουργικότητα με αυτή της Google (βλ. Ιs Apple going to drop Google?). Η ανταγωνιστικότητα ανάμεσα στις δύο εταιρείες γίνεται ολοένα και πιο έντονη τους τελευταίους μήνες.

[via MacRumors]
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες