Google Wave Invitations contest
Posted 30 November 2009 - 03:11 PM
Gμail φυσικά! Πολύ πιο γρήγορο πολύ απλό και άφθονος χώρος!
Αυτά!
Αυτά!
Posted 30 November 2009 - 03:13 PM
Gmail
ελαφρύ / γρήγορο, με πολλά απλά αλλά σημαντικά features και γενικά άκρως λειτουργικό...
ελαφρύ / γρήγορο, με πολλά απλά αλλά σημαντικά features και γενικά άκρως λειτουργικό...
Posted 30 November 2009 - 03:29 PM
Για αρχή Hotmail επειδή το έχω απο τότε που με θυμάμαι να εχω mail ..
μετά το πήγα λίγο σε gmail λόγω χωρητικότητας
και τώρα σιγά σιγά το παω σε mobileme για τους ευννόητους λόγους !! :)
μετά το πήγα λίγο σε gmail λόγω χωρητικότητας
και τώρα σιγά σιγά το παω σε mobileme για τους ευννόητους λόγους !! :)
Posted 30 November 2009 - 03:39 PM
Gmail για την δουλειά/προσωπικά, yahoo, σαν σκουπιδοτενεκέ για spam από εγγραφές σε διάφορα site και υπηρεσίες.
Posted 30 November 2009 - 03:41 PM
βασικα πρωτοεφτια3α yahoo.. ειμαι ευχαριστημενος.. τον εχω βασικο.. τωρα εχω κ ενα gmail ως δευτερευον..
Posted 30 November 2009 - 05:05 PM
Τέλος!
Σε λίγο θα ανακοινωθούν οι νικητές. Όποιος δει το username του εδώ παρακαλείται να στείλει με PM μια έγκυρη διεύθυνση email (ιδανικά θα ήταν gmail) για να του αποστείλουμε το invitation.
Σε λίγο θα ανακοινωθούν οι νικητές. Όποιος δει το username του εδώ παρακαλείται να στείλει με PM μια έγκυρη διεύθυνση email (ιδανικά θα ήταν gmail) για να του αποστείλουμε το invitation.
Posted 30 November 2009 - 06:02 PM
Παίδες εμένα μην με βάλετε στο διαγωνισμό, απλά σας δίνω το wave id μου για να το τεστάρουμε παρέα:
iannis.weblog@googlewave.com
wave me!!!
iannis.weblog@googlewave.com
wave me!!!
Posted 30 November 2009 - 07:31 PM
Οι παρακάτω ας στείλουν ένα email με ΠΜ σε μένα.
kosino
jig
stark
redararas
dimistolis
vaggos37
winarg
thanasis
Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι θα λάβετε αυτόματα κάποια invitations τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε (όσα θέλετε) με τα υπόλοιπα μέλη του Forum. Όποιος θέλει να κάνει κάτι τέτοιο ας ποστάρει εδώ για να συνεχίσουν τα πάρε-δώσε.
:)
kosino
jig
stark
redararas
dimistolis
vaggos37
winarg
thanasis
Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι θα λάβετε αυτόματα κάποια invitations τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε (όσα θέλετε) με τα υπόλοιπα μέλη του Forum. Όποιος θέλει να κάνει κάτι τέτοιο ας ποστάρει εδώ για να συνεχίσουν τα πάρε-δώσε.
:)

Help