Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

[Review] Johnny Burpets


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   AlexK

AlexK

    iPH Contributor

  • 1.440 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 07/12/2009 - 02:28

Συνεχίζοντας την πορεία του στο "App Developing" με σκοπό την δημιουργία εφαρμογών για το iPhone και μετά την επιτυχημένη παρουσίαση των Snow Mountain Animated Clock και Tropical Beach Animated Clock, ο David Sandonato επιστρέφει με μία τρίτη στην σειρά εφαρμογή. Ο λόγος για το "Johnny Burpets", μία εφαρμογή που σκοπό έχει απλά ... να διαδκεδάσει!

Συνημμένο αρχείο  Johnny_Burpets_DavidiSoft_for_iPhone.jpg   96,77KB   1 λήψεις


Η εφαρμογή παρουσιάζει το πολύ γνωστό σε όλους μας αγγλικό "Bulldog",τον Johnny - όπως ονομάζει και ο δημιουργός του -, ο οποίος εισβάλει στο iPhone μας ώστε να μας ξεκουράσει τις ελεύθερες ώρες μας με τα νάζια του ! Με το άνοιγμα της εφαρμογής, εμφανίζεται ο Johnny ο οποίος όπως θα παρατηρήσετε κοιμάται!! Ποιος όμως θα τολμούσε να τον ξυπνήσει ??

Συνημμένο αρχείο  Johnny Barpets 007.PNG   268,4KB   0 λήψεις


Σε πρώτη φάση βλέπουμε τον σκύλο να ασκεί το αγαπημένο του άθλημα, τον ύπνο! Μάλιστα είναι από τις αγαπημένες του συνήθειες γιαυτό και δεν του αρέσει να τον ξυπνάνε! Με ένα άγγιγμα της εφαρμογής ο σκύλος θα ξυπνήσεις έντονα ενοχλημένος! Μετά από 8 με 10 δευτερόλεπτα το σκυλί θα αρχίσει να κουνάει το κεφάλι του δεξιά και αριστερά απορημένος και ενοχλημένος που του "χαλάσαμε" τον ύπνο του! Και πάλι έχουμε 10 δευτερόλεπτα στην διάθεση μας για να τον πειράξουμε πριν πέσει ξανά για ύπνο! Αν λοιπόν αγγίξουμε και πάλι στην οθόνη αυτός θα αρχίσει να γαβγίζει με σκοπό να μας φοβερίσει ! Βεβαία είναι τόσο απαθέστατος που απλά και μόνο μας κάνει να γελάμε!!!!

Συνημμένο αρχείο  Johnny Barpets 001.PNG   225,92KB   1 λήψεις Συνημμένο αρχείο  Johnny Barpets 005.PNG   255,17KB   0 λήψεις


Η εφαρμογή περιέχει και μία πρόσθετη λειτουργία, το "Burp Mode". πρόκειται για μία πιο "dirty" version καθώς πλέον ο σκύλος δεν θα γαβγίζει όταν ξυπνάει αλλά θα ρεύεται ! Για ενεργοποίηση πατάμε το "πατουσάκι" πάνω - αριστερά απο τον σκύλο! Με την ίδια διαδικασία το "Burp Mode" ακυρώνεται !

Συνημμένο αρχείο  Johnny Barpets 002.PNG   227,48KB   0 λήψεις Συνημμένο αρχείο  Johnny Barpets 004.PNG   255,54KB   0 λήψεις

Συνημμένο αρχείο  Johnny Barpets 008.png   326,46KB   0 λήψεις


Επιπλέον στην δεξιά και πάνω πλευρά του σκύλο υπάρχει το κουμπί "i", η οποία μας παραπέμπει στα "info" της εφαρμογής. Eκεί περιλαμβάνονται οι οδηγίες για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του "Burp Mode", καθώς και πληροφορίες για τον δημιουργο, το site του για επικοινωνία και άλλες εφαρμογές που έχει δημιουργήσει!

Συνημμένο αρχείο  Johnny Barpets 003.PNG   206,89KB   1 λήψεις


Ο David στην προσπάθεια προώθησης της συγκεκριμένης εφαρμογής μας προτρέπει να φανταστούμε την στιγμή, στην οποία θα δείξουμε τον γλυκούλη σκύλο στους φίλους/φίλες μας! Μας συμβουλεύει να μην έχουμε ενεργοποιημένη την λειτουργία burp, και να τους δείξουμε τι ακριβώς κάνει. Στην συνέχεια να το παραδώσουμε στα χέρια των φίλων μας, προηγουμένως όμως να πατήσουμε το πατουσάκι ώστε ο Johny να ρευθει δείχνοντας πόσο αγενής σας σκύλος μπορεί να γίνει, ιδιαίτερα όταν τον ενοχλεί ένας ξένος !!

Επομένως, κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής :


Κοιμάται
Ξυπνάει ενοχλημένος
Ροχαλίζει
Γαβγίζει
Ρεύεται με την λειτουργία "Burp Mode"

Δοκιμάζοντας την εφαρμογή δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί δεν έχει πολλά χαρακτηριστικά ! Επίσης λείπουν σε μεγάλο βαθμό άλλες επιλογές ενώ δεν μπορείς να πειράξεις σε άλλο σημείο τον σκύλο ή να αντιδράσει διαφορετικά.Επιπλέον από τεχνικής άποψης φαίνεται πως είναι πρόχειρα φτιαγμένη και μάλιστα παρουσιάζει μερικές δυσλειτουργίες και Bugs. Τέλος το μεγαλύτερό του μειονέκτημα είναι πως δεν αντέχει σε iPhone 3G από άποψη ram καθώς όταν έχουμε ανοιχτή την λειτουργία Burp τότε η εφαρμογή κλείνει! Γενικότερα δεν προτίνεται σε καμία περίπτωση σε απαιτητικά άτομα ούτε σε απλούς χρήστες !

Κατά τα άλλα ως εφαρμογή είναι αρκετά ευχάριστη και όμορφη και μπορεί να διασκεδάσει!!! Μακάρι βέβαια σε μετέπειτα updates να ανοίξουν οι επιλογές που μπορείς να έχει κανείς. Θα έλεγα εν τέλει πως η εφαρμογή αυτή αφορά τους fan της συγκεκριμένης ράτσας, οι οποίοι πραγματικά θα τον λατρέψουν!

iTunes Link: Johnny Burpets
Τιμή: 0,79E

Δοκιμάστηκε σε iPhone 3G 3.1.2



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες