Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPhone has "two-three year lead"


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/12/2009 - 19:11

To iPhone κυριάρχησε σε σεμινάριο που έγινε από την Morgan Stanley σχετικά με το mobile internet.

H αναφορά απλώς επιβεβαιώνει αυτό που όλοι ξέρουμε εδώ και δύο χρόνια, ότι το iPhone προσφέρει την καλύτερη mobile internet εμπειρία.

Αναρτημένη εικόνα


Σύμφωνα, λοιπόν, με την Morgan Stanley η Apple κατέχει την πρώτη θέση στον αγώνα για την παντοδυναμία στο mobile internet. Συγκεκριμένα είναι δύο με τρία χρόνια μπροστά απ'όλους χάριν στο οικοσύστημα του iTunes και των Mac, τις 100,000 εφαρμογές και τις 57 εκατομμύρια συσκευές.

Το περισσότερο μέρος της παρουσίασης, το αποτέλεσμα του οποίου αποτελεί έρευνα δυόμιση χρόνων, δείχνει ότι το iPhone δεν είναι σαν τις προηγούμενες συσκευές και οι χρήστες του δεν είναι οι συνηθισμένοι χρήστες κινητών τηλεφώνων.

Για παράδειγμα, αν και οι χρήστες του iPhone μαζί με το iPod touch αποτελούν μόλις το 17% της παγκόσμιας αγοράς των smartphones, αποτελούν ταυτόχρονα το 65% του παγκόσμιου mobile web browsing και το 50% της χρήσης εφαρμογών, όπως φαίνεται στο γράφημα:

Αναρτημένη εικόνα


Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να κατεβάσετε την πλήρη παρουσίαση για το Mobile Internet εδώ, τα slides εδώ και τα 659 slides από εδώ.

Πάντως, ακόμα και η Microsoft παραδέχτηκε το προβάδισμα του iPhone στην αγορά (βλ. Microsoft's spokesman admits iPhone 'caught us all napping')



[via BrainstormTech]

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες