Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iTunes Connect shuts down for Christmas...


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   epaminos

epaminos

    iPH Contributor

  • 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 22/12/2009 - 21:00

To iTunes Connect, το portal που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές για τις εφαρμογές τους στο App Store, πρόκειται να μείνει εκτός λειτουργίας για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Αναρτημένη εικόνα


Το iTunes Connect παρέχει στους προγραμματιστές ένα σύνολο εργαλείων και πηγών χρήσιμων για την διανομή των iPhone ή iPod touch εφαρμογών στο App Store, μεταξύ των οποίων: αποστολή εφαρμογής, εργαλεία διαχείρισης εφαρμογής, πληροφορίες πωλήσεων, στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού και οικονομικά αποτελέσματα.

Με μια λιτή ανακοίνωση, η Apple αναφέρει: “iTunes Connect, the tool you use to manage your applications and access your reports, will be unavailable from December 23 through December 28, 2009.”

Σε αυτή την πενθήμερη διακοπή, πέρα από την ξεκούραση του προσωπικού που ασχολείται με την έγκριση των εφαρμογών, θα γίνει η προγραμματισμένη συντήρηση της υπηρεσίας, αλλά και πιθανώς η αναβάθμισή της με την εισαγωγή αυτοματοποιημένων διαδικασιών ανάλυσης, ελέγχου και αποδοχής, καθώς επίσης και η δυνατότητα αποστολής αρχείων iTunes Extras ή LP περιεχομένου.

Πάντως η Apple συνεχώς βελτιώνει το interface του iTunes Connect, με την πρόσφατη προσθήκη του Status History menu, την αναζήτηση εφαρμογών, την προεπισκόπιση στο AppStore, τα crash reports και την υποστήριξη νέων γλωσσών, ώστε οι προγραμματιστές να μπορούν να δημιουργούν “localized versions of your app for each market you sell to. In iTunes Connect, you can customize your app's metadata, keywords and screenshots for each localized version.”

[Via 9to5mac, iPhoneAlley]



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες