Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPod touch app downloads grew 1,000% on Christmas


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 29/12/2009 - 02:48

Τα downloads εφαρμογών από τους χρήστες iPod touch αυξήθηκαν κατά 1,000% την ημέρα των Χριστουγέννων ξεπερνώντας για πρώτη φορά το iPhone.

H Flurry Analytics παρείχε τις μετρήσεις, σύμφωνα με τις οποίες το iPod touch είχε την τιμητική του αυτή την γιορτινή περίοδο κατακλύζοντας την αγορά.

"It appears that an influx of new iPod Touch devices has flooded the market over Christmas, and that users of the handset, primarily pre-teen and teen audiences, are voracious downloaders."

Όπως θα δείτε και στο διάγραμμα, τα downloads από iPod touch των εφαρμογών από το App Store ξεπέρασαν για πρώτη φορά αυτά του iPhone με διαφορά 172% ενώ την ημέρα των Χριστουγέννων σημείωσαν αύξηση 1,000% σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Αναρτημένη εικόνα


Η ίδια εταιρεία έδωσε, επίσης, στη δημοσιότητα και τα αντίστοιχα στατιστικά για τις συσκευές με Android. Συγκεκριμένα, το DROID της Motorola είχε αύξηση 93% την ημέρα των Χριστουγέννων ενώ αποτέλεσε το 49% του συνολικού μεριδίου των downloads από το Μarket της Google.

Αναρτημένη εικόνα


Συνολικά, πάντως, ο όγκος των downloads του App Store ήταν δεκατρείς φορές μεγαλύτερος από αυτόν όλων των συσκευών Android μαζί!


[via BrainstormTech]

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες