Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Gruber says no camera on Apple tablet


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/01/2010 - 23:41

Ο John Gruber σχολιάζοντας τις τελευταίες δημοσιεύσεις σχετικά με το tablet της Apple πιστεύει ότι τελικά το tablet της Apple δεν θα έχει ενσωματωμένη κάμερα.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Stéphane Richard, στέλεχος της France Telecom, ο οποίος σε συνέντευξη του επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Apple tablet καθώς και ότι θα διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα. (βλ. Orange exec confirms Apple tablet with 3G, webacm)

Φυσικά, η France Telecom μπάλωσε τα λεγόμενα του Richard που, όπως ήταν λογικό, αντιμετωπίστηκαν με ιδιαίτερο σκεπτικισμό. Ο John Gruber, γνωστός σχολιαστής και έχοντας κάποιες πετυχημένες προβλέψεις σχετικά με προϊόντα της Apple στο ενεργητικό του, σχολιάζοντας την παραπάνω είδηση ανέφερε ότι σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες το tablet της Apple δεν θα διαθέτει κάμερα.

And, for what it’s worth, I’m hearing there is no camera, webcam or otherwise, on The Tablet.

Ο John Gruber πριν λίγο καιρό είχε δώσει την δικιά του -ομολογουμένως ενδιαφέρουσα- οπτική του γωνία σχετικά με το πολυαναμενόμενο iTablet/iSlate αλλά όλα αυτά, όπως και ο ίδιος παραδέχεται, είναι εικασίες και τίποτα παραπάνω. Κανείς εκτός από αυτούς που δουλεύουν άμεσα πάνω στο tablet δεν γνωρίζει ούτε έχει δει ποτέ το tablet ή κάποιο πρωτότυπό του.

To tablet αναμένεται να παρουσιαστεί από τoν Steve Jobs σε ένα ειδικό event που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου σύμφωνα με πληροφορίες.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες