
Για να χρησιμοποιήσουμε το Touch Mouse πρέπει πρώτα να κατεβάσoυμε το (δωρεάν) software Logic Touch Mouse Server, το οποίο θα βρείτε εδώ: Logitech download link
Αφού εγκαταστήσουμε το software στον υπολογιστή, τρέχουμε το Touch Mouse στο iPhone/iTouch, επιλέγουμε τον υπολογιστή μας στην λίστα που θα εμφανιστεί και πλέον μπορούμε άμεσα να χρησιμοποιήσουμε την συσκευή μας ως ποντίκι και πληκτρολόγιο. Φυσικά πρέπει να έχουμε ενεργοποιημένο το wi-fi στο iPhone/iTouch.

Η χρήση όπως φαίνεται και στην εικόνα είναι πολύ απλή και μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε τρία πλήκτρα του mouse, ενώ ως ποντίκι/trackpad μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε κάθετο και οριζόντιο scroll χρησιμοποιώντας δύο δάχτυλα.
Το Touch Mouse δουλεύει τόσο σε portrait όσο και σε landscape mode.
Πατώντας το εικονίδιο για το πληκτρολόγιο μπορούμε να εισάγουμε κείμενο, ενώ θα μας εμφανίσει και 3 πλήκτρα: το Ctrl, το Alt και το Windows key (Command για Mac)
Όταν πληκτρολογούμε, το κείμενο εμφανίζεται και στην οθόνη του iPhone/iTouch ώστε να μην χρειάζεται να τσεκάρουμε την οθόνη του υπολογιστή για πιθανά λάθη.
Δυστυχώς δεν υπάρχουν τα Function keys καθώς και άλλα λειτουργικά πλήκτρα όπως το Del, το Esc, το Tab κτλ.
Επίσης σε δοκιμή σε περιβάλλον Windows XP δεν δεχόταν εισαγωγή κειμένου στα Ελληνικά, παρόλο που εμφανίζεται το Ελληνικό Keyboard.
Πηγαίνοντας στα settings μπορούμε να ρυθμίσουμε αρκετά πράγματα, από την ταχύτητα του mouse (tracking speed), την δυνατότητα διπλού κλικ με χρήση δύο δαχτύλων, την δυνατότητα drag (κρατάμε πατημένο το αριστερό κουμπί και σέρνουμε φακέλλους ή αρχεία) κτλ.

Το Touch Mouse app της Logitech μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το App Store εδώ: iTunes Store link
[via ispazio, logitech]
Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 15/01/2010 - 06:23