Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορία για Jailbreak iPhone 3GS στην v3.1.3

• Please log in to reply
20 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   spyrakos

spyrakos

iPH User

• 156 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/02/2010 - 14:35

γεια σας ομοιδεατες ιδιοκτητες του μηλου καλως σας βρηκα στο φορουμ καθοτι ειμαι νεο μελλος...Καταρχας με συγχωρειται αν ανοιξα νεο τοπικ απλα ηθελα να εκφρασω μια απορια...ειμαι κατοχος του iphone 3gs με εκδοση 3.1.2 δε με ενδιαφερει το JB κ σκεφτομουν να του κανω αναβαθμιση σε 3.1.3...τι λετε αξιζει τον κοπο η να περιμενω για την 3.2..??κ μηπως γνωριζεται καποιες εφαρμογες της 3.2??ευχαριστω..κ χαιρομαι που βρισκομαι στη παρεα σας κ ανταλλασουμε τις αποψεις μας
...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2010 - 15:34

Από την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει το jailbreak μπορείς να αναβαθμισεις άφοβα .. Και εάν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σου.. Μπορείς μετά να κανείς restore from backup ώστε να μην χάσεις τίποτα .. Όσο το δευτερο ερώτημα σου δεν το κατάλαβα..

#3   spyrakos

spyrakos

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2010 - 16:07

Από την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει το jailbreak μπορείς να αναβαθμισεις άφοβα .. Και εάν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σου.. Μπορείς μετά να κανείς restore from backup ώστε να μην χάσεις τίποτα .. Όσο το δευτερο ερώτημα σου δεν το κατάλαβα..

εννοω οτι αν η εκδοση 3.2 εχει κ καποιες νεες λειτουργιες κ εαν γνωριζεται ποιες πχ αν εχει ραδιοφωνο??αληθεια μηπως γνωριζεται ποτε θα βγει η εκδοση 3.2??? αξιζει τον κοπο να κανω την αναβαθισει σε 3.1.3 τη παραπανω θα μου προσφερει απο την 3.1.2...???συγγνωμη για τον καταιγισμο τον ερωτησεων...απλα οι γνωσεις σας ειναι σημαντικες για μενα ποθ ειμαι νεο μελος..

#4   Spirou

Spirou

iPH Member

• 226 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 09/02/2010 - 16:20

Αναβαθμισε.....δεν εχει κατι νεο <_< ...αλλα.....αναβαθμισε αφου δεν θες να κανεις jb..δεν εχεις να χασεις κατι...

#5   spyrakos

spyrakos

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2010 - 17:02

παντως ουτε κατι νεο θα μου προσφερει η νεα εκδοση??η 3.2 μηπως ξερει κανεις ποτε περιπου θα κυκλοφορησει?

#6   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2010 - 17:25

3.2 δεν υπάρχει στο iPhone .. Έχει ανα φερθει ως έκδοση λειτουργικού του ipad και δεν έχει μέχρι τώρα καμία σχέση με το iPhone ότι ακούς είναι ... απόψεις με το τι θα ήθελε ο καθένας να έχει , όταν υπάρξουν σχόλια από πραγματικές πηγές θα αναφερθεί στην πρώτη σελίδα του iphonehellas..

#7   spyrakos

spyrakos

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2010 - 17:31

οκ ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας κ πραγματι ειστε η καλυτερη ομαδα εχοντας κ εμπειρια απο αλλα φορουμ...θελω να εκφρασω αλλη μια απορια η κοπελα μου εχει το iphone 3g δεν το εχει αναβαθμισει δεν την ενδιαφερει το jb απλα θα ηθελε να εχει βιντεο τι μπορει να κανει????

#8   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,814 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 09/02/2010 - 18:01

οκ ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας κ πραγματι ειστε η καλυτερη ομαδα εχοντας κ εμπειρια απο αλλα φορουμ...θελω να εκφρασω αλλη μια απορια η κοπελα μου εχει το iphone 3g δεν το εχει αναβαθμισει δεν την ενδιαφερει το jb απλα θα ηθελε να εχει βιντεο τι μπορει να κανει????

απλα να κατεβασει μια εφαρμογη απο το appstore για αυτο που θελει.camcoder και στοιχιζει 0.79 λεπτα

#9   spyrakos

spyrakos

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2010 - 18:05

θελει να κανει κ αναβαθμισει σε 3.1.2 τι προτεινετε????επισης που μπορω να μαθω περισσοτερες πληροφοριες σε σχεση με το πωσ γινεται μια ασφαλη αναβαθμισει γιατι διαβαζω τοσα πολλα κ εχω αρχισει να ανησυχω μηπως γινει τιποτα????ευχαριστω εκ τω πρωτερον....

#10   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,814 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2010 - 18:12

θελει να κανει κ αναβαθμισει σε 3.1.2 τι προτεινετε????επισης που μπορω να μαθω περισσοτερες πληροφοριες σε σχεση με το πωσ γινεται μια ασφαλη αναβαθμισει γιατι διαβαζω τοσα πολλα κ εχω αρχισει να ανησυχω μηπως γινει τιποτα????ευχαριστω εκ τω πρωτερον....

1)σε 3.1.2 δεν μπορει πλεον να αναβαθμισει για τον λογο του οτι η apple σταματησε το sign για αυτο το OS απο την επομενη μερα κυκλοφοριας της 3.1.3
2)αν θελει να αναβαθμισει θα παει κατ'ευθειαν στην 3.1.3
3)η αναβαθμιση λογισμικου γινεται απο την apple και μονο,τα αλλα που ακους και διαβαζεις ειναι custom.ipsw τα οποια αφορουν τα ατομα που θελουν να κανουν jb και unlock(συσκευες απο εξωτερικο) τα κινητα τους.

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 09/02/2010 - 18:14.

#11   spyrakos

spyrakos

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2010 - 18:15

δλδ συνδεω το iphone με το itunes κ κανω update στην εκδοση 3.1.3??ειναι δυσκολο γιατι θα ειναι η πρωτη αναβαθμιση που θα κανω?

#12   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,814 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2010 - 18:24

δλδ συνδεω το iphone με το itunes κ κανω update στην εκδοση 3.1.3??ειναι δυσκολο γιατι θα ειναι η πρωτη αναβαθμιση που θα κανω?

το κινητο ειναι απο ελλαδα αγορασμενο?αν ναι προχωρας κανονικα οπως ειπες.αν οχι ξεχασε την αναβαθμιση.δεν ειναι τιποτα δυσκολο.τα κανει ολα μονο του με το πατημα ενος κουμπιου.απότι καταλαβαινω εχετε και οι δυο iPhone οποτε πιστευω να τα συγχρονιζεται σε διαφορετικα pc και οχι σε ενα.

#13   spyrakos

spyrakos

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2010 - 18:26

ναι ειναι απο ελλαδα απο vodafone...ναι σε διαφορετικα pc θα τα συγρονισουμε γιατι ειναι η πρωτη φορα΄... :blush:

#14   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,814 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2010 - 18:29

ναι ειναι απο ελλαδα απο vodafone...ναι σε διαφορετικα pc θα τα συγρονισουμε γιατι ειναι η πρωτη φορα΄... :blush:

ωραια τοτε προχωρα κανονικα.τι εννοεις ομως πρωτη φορα?τις επαφες,εφαρμογες,παιχνιδια,φωτο,τραγουδια που εχει το κινητο μεσα ηδη δεν τα εχεις συγχρονισει ποτε με το iTunes στο pc?

#15   spyrakos

spyrakos

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2010 - 18:33

οχι ειναι καινουριο....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα