Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Wired Tablet profiled, questions about iPad remain


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   adenadoume

adenadoume

    iPH Addict

  • 610 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/02/2010 - 11:14

Το περιοδικό Wired - το οποίο ανήκει στον εκδοτικό όμιλο Condé Nast - σε συνεργασία με την Adobe, περιγράφει μέσω ενός concept video, τις νέες δυνατότητες που θα προσφέρει στους αναγνώστες η ψηφιακή πλέον μορφή του περιοδικού, το οποίο θα είναι σχεδιασμένο για νέου τύπου touch συσκευές όπως για παράδειγμα το iPad.

http://www.youtube.com/watch?v=T0D4avXwMmM


Οι νέες διαδραστικού περιεχομένου αλλαγές που παρουσιάζει το Wired περιλαμβάνουν:

* περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με οθόνες αφής
* εύκολη σύστημα πλοήγησης, συμπεριλαμβανομένου και ενός πρωτοποριακού zoomed-out "Browse Mode"
* την δυνατότητα θέασης εικόνων σε μορφή slideshow
* ενσωμάτωση δυνατότητας θέασης εικόνων/αντικειμένων με τεχνολογία θέασης/περιστροφής 360 μοιρών
* υποστήριξη υψηλής ποιότητας video και ήχου
* την ικανότητα να περιστρέφουμε το περιεχόμενο με χρήση των accelerometers των συσκευών
* υποστήριξη των κοινωνικών δικτύων όπως facebook και twitter

Επίσης, όπως αναφέρεται και στο video, ανοίγονται νέοι ορίζοντες για τον τρόπο που θα προβάλλονται οι διαφημίσεις στο νέα ψηφιακά περιοδικά, καθώς και μόνο η χρήση video και animation στις νέες touch συσκευές θα προσφέρουν πολύ πλουσιότερη πληροφόρηση για τα προϊόντα των εταιρειών, ενώ θα μπορούν να ενσωματώνονται στα ψηφιακά περιοδικά με τρόπο που να μην αποσπούν την προσοχή του χρήστη από το περιεχόμενο, καθώς δεν θα οδηγούνται σε κάποια σελίδα του internet αλλά θα παραμένουν μέσα στα πλαίσια του περιοδικού.

Το ερώτημα που προκύπτει βέβαια είναι: καθώς αυτό το concept video σχεδιάστηκε μαζί με την Adobe και μάλιστα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Adobe Air - και με δεδομένη την άρνηση της Apple να εισάγει τις τεχνολογίες Flash και Air της Adobe στις συσκευές της - με ποιόν τρόπο θα ενσωματωθεί το ψηφιακό περιεχόμενο του Wired Magazine στο iPad και στο iPhone.

Η ίδια η Adobe απαντάει:

When the WIRED app becomes available as a consumer-facing product, readers will be able to use it across a variety of device types because Adobe AIR is cross-platform. And since the publishing world is abuzz about the forthcoming Apple iPad, we expect that through our Packager for iPhone feature (available in an upcoming version of Flash Professional), these types of AIR content apps will run on the iPhone and iPad.

Από την δήλωση αυτή η Adobe φαίνεται να καταλαβαίνει την αναγκαιότητα να βρεί τρόπο να μεταφέρει το ψηφιακό περιεχόμενο στις συσκευές της Apple και κυρίως το iPad, ενώ προφανώς σχεδιάζει κάποιο εργαλείο για μετατροπή του Adobe Air σε μορφή συμβατή με το iPad. Εξάλλου η Adobe ήδη έχει παρουσιάσει την χρήση Flash CS5 για δημιουργία εφαρμογών για iPhone.

[via 9to5mac, Adobe blog]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες