Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Φουσκομένος Λογαριασμός Από Wind
Δημοσίευση 18/02/2010 - 15:11
Ad
Δημοσίευση 18/02/2010 - 15:19
Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 18/02/2010 - 15:20
Δημοσίευση 18/02/2010 - 15:32
Δημοσίευση 18/02/2010 - 15:37
Καλησπέρα σας, είμαι εδώ και ένα μήνα περίπου κάτοχος ενός jailbroken iphone 3gs 32GB και συδρομητής στη wind. Ηρθε ο πρώτος λογαριασμός 30€. Τον πληρώνει η μητέρα μου 2 μέρες πριν λήξει. Το Σάββατο 13/2/2010, βλεπω ότι δεν μπορώ να πραγματοποιήσω κλήσεις και εαν έχω κάποιο υπόλοιπο να το εξοφλήσω. Εγω νόμιζα πως ο λογαριασμός πληρώθηκε την παρασκευή 12/2/2010 όπου και έληγε και υπέθεσα πως δεν πρόλαβαν να ενημερώσουν το σύστημα και το κόψανε. Συνεπως λόγο καθαράς Δευτέρας περίμενα να έχω και πάλι τηλέφωνο την τρίτη 16/2/2010. Παίρνω στο 1260 και από τις ηχογραφημένες πληροφορίες μαθάινω πως δεν έχω καμία απολυτως οφειλή, παρόλα αυτά δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο πουθενά και αναρωτήθηκα το γιατί. Το αφήνω στο ντουκου και παίρνω σήμερα το πρωί πάλι τηλέφωνο στο 1260 και μου λένε οι ηχογραφημένες πληροφορίες ότι οφείλω 523,88€!!!!!! Παθαίνω την πλάκα μου(ειμαι φοιτητής και το κινητάκι ήταν δώρο μαύρη η ώρα!) και αρχίζω τα τηλέφωνα στη wind για εξηγήσεις...Εν ολίγης μου είπανε πως είχα αυξημένη κίνηση internet στις 13/2/2010 η οποία αντιστοιχεί σε 200€ τα οποία μαζί με κάποιους φόρους πάνε στα 480€ περίπου....Μου είπανε ότι το MB κοστίζει 1,21€. Εκανα και εγώ τις πράξεις με το calculator στο pc και βλέπω ότι τα 51,40MB*1,21€ αντιστοιχούν σε 62,94€! και αναρωτιέμαι τι ρόλο παίζουν τα υπόλοιπα €
προσθέτω και τα 5,6ΜΒ τα οποία έχω στείλει και παει περίπου στα 70€...Μου είπαν επίσης ότι έκαναν φραγή για λόγους ασφαλείας και για την άρση της θα πρέπει να σκάσω 300€...Εγώ προσωπικά τα apn settings τα έχω πάντα σβησμένα και τα έβαζα μόνο όταν ήθελα να δοκιμάσω το internet, όπως και τα endge και 3g off....εξηγήστε μου σας παρακαλώ τι κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις γιατι μου είναι αδύνατο να πλήρωσω τόσα λεφτά. Είναι δυνατόν να λέει άλλα το κινητό στη χρήση και άλλα να λέει η wind? σημειώστε ότι δε μου είπαν πόσα MB αντιστοιχούν στα 200€ ή στα 480€(μαζί με τους φορους.... :-/ ).....Τέλος είπαν να κάνω υπομονή για να μου έρθει ο αναλυτικός λογαριασμός και να δω τι παίζει....Μα είναι δυνατόν 60ΜΒ(χοντρικα μαζί με α απεσταλμένα) να κοστίζουν 480€
?
?? Αμα είναι έτσι να τους δώσω το κινητό μου να βγάλω και 1μισι κατοσταρικο!! Μου φαίνεται εντελώς παράλογο το ποσό γιατί σπουδάζω και πληροφορική και ξέρω τi "αξία" έχουν 60ΜΒ σε ένα pc, δεν είναι κανένα σοβαρό νούμερο και επίσης τα MB που έχω λάβει είναι από περιήγηση στον ιστό και όχι από καθαρό download....
φιλε μου η συμβουλη του tiloverboy ειναι πολυ καλη και σου λεω και εγω να την ακολουθησεις.αυτο που μου προξενει εντυπωση ειναι το γεγονος οτι αυτο συμβαινει με την WIND και μονο.
Δημοσίευση 18/02/2010 - 17:07
Ίσως και αν χρησιμοποίησες αρκετά το GPS και κατέβαζε συνέχεια MB..
Είναι και κάτι sms για διαγωνισμούς-κληρώσεις-ψηφοφορίες που σε συνδέουν με Ζιμπάμπουε και σε γδύνουν κυριολεκτικά.. μήπως έστειλες κάτι τέτοιο?
Όπως και έχει πάντως μου φαίνονται υπερβολικά τα λεφτά και μακάρι να έχει γίνει κάποιο λάθος , κάνε υπομονή και δες τον αναλυτικό όταν σου έρθει!
Αρχίζω και χαίρομαι που έχω ακόμα καρτοκινητή και δεν κινδυνεύω από τέτοιες χρεώσεις, ότι ξύνεις βάζεις...
ΑΝ πάντως και στην αναλυτική θα τα λέει καθαρά τότε δυστυχώς δεν το γλυτώσεις το μηνιάτικο και πίστεψέ με, όπου και να πας , ότι μηνύσεις και καταγγελίες θα κάνεις .. δεν θα βρεις άκρη!
Good Luck.. και κουράγιο!
Τελευταία επεξεργασία από: JohnHasio, 18/02/2010 - 17:11
Δημοσίευση 18/02/2010 - 17:28
Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις data πρόγραμμα αν συνεχίζει να το χρεώνει αυτό... Και ακόμα και το κινητό όταν προσπαθεί να μπει στο internet (άσχετα που δεν μπαίνει , αν πχ αλλάξεις το apn), τότε σε χρεώνει ακόμα και για τις αποτυχημένες προσπάθειες..
Για μένα δεν αξίζει να η wind για θέματα data.. (και όχι μόνο) .. είναι πολύ πίσω... Άλλαξε εταιρία φίλε μου..
Σε θέματα τέτοια νομίζω ότι η Vodafone είναι η καλύτερη..
Δημοσίευση 18/02/2010 - 17:42
Δημοσίευση 18/02/2010 - 17:46
Είχα ακούσει ότι η wind σε χρεώνει σαν ''εισιτήριο'' όταν μπαίνεις στο internet (δεν μιλάω για το wind plus) γενικά...
Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις data πρόγραμμα αν συνεχίζει να το χρεώνει αυτό... Και ακόμα και το κινητό όταν προσπαθεί να μπει στο internet (άσχετα που δεν μπαίνει , αν πχ αλλάξεις το apn), τότε σε χρεώνει ακόμα και για τις αποτυχημένες προσπάθειες..
Για μένα δεν αξίζει να η wind για θέματα data.. (και όχι μόνο) .. είναι πολύ πίσω... Άλλαξε εταιρία φίλε μου..
Σε θέματα τέτοια νομίζω ότι η Vodafone είναι η καλύτερη..
Συμφωνώ με τον φίλο ! Wind = αποτυχία ! Διάλεξε COSMOTE ή VODAFONE .
Εγώ πάντως έχω καρτοκινητό COSMOTE .
Γενικότερα για αυτό το θέμα τώρα , συμφωνώ με την απάντηση του tiloverboy !
Ψάχνουν από που θα τα βουτήξουν !!!
Τελευταία επεξεργασία από: kitkat1, 18/02/2010 - 17:46
Δημοσίευση 18/02/2010 - 17:58
Δημοσίευση 19/02/2010 - 00:14
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 19/02/2010 - 00:20
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την υποστήριξη σας, αλλά πείτε μου κατι τελευταίο, στη διαδρομή "ρυθμίσεις-->χρήση" στα δεδομένα κινητού δικτύου, δεν αναφέρονται οι πληροφορίες τνω ληφθέντων/απεσταλμένων απο ΟΛΕΣ τις εφαρμογές του κινητού;;;;;; Γίνεται δηλαδή να λέει άλλα η wind και αλλατο κινητό;;;;;
Ευχαριστώ.
ναι φιλε μου αυτα δειχνει.ειναι δυνατον να δειχνει διαφορετικα μονο οταν κανεις restore η τα διαγραψεις.υπομονη και ολα καλα θα πανε.
Δημοσίευση 19/02/2010 - 00:25
Δημοσίευση 19/02/2010 - 00:26
Δημοσίευση 19/02/2010 - 01:19
ζητα τον εν λογω λογαριασμο να τον πληρωσεις σε δοσεις οτι καλυτερο μπορεις να κανεις...θεωρω οτι θα στο μειωσουν ακριβως στο μισοΣε ευχαριστώ πολύ paris1986, μακάρι να πάνε όλα καλά διαφορετικά θα το πουλήσω το κινητό για να πληρώσω το λογαριασμό.....
Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 19/02/2010 - 01:21
Δημοσίευση 19/02/2010 - 14:18
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες