Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Only 300K Apple iPads May Be Available In March, Production Problems Rumored


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   adenadoume

adenadoume

    iPH Addict

  • 610 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/03/2010 - 03:51

Η παραγωγή του πολυαναμενόμενου για πολλούς iPad της Apple, φημολογείται πως έχει αντιμετωπίσει προβλήματα και πως στα τέλη Μαρτίου που θα κυκλοφορήσει - θα υπάρχουν μόνο 300.000 κομμάτια
αντί των 1.000.000 κομματιών που ήταν προγραμματισμένα, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει αρχικά μόνο στις ΗΠΑ.

Αναρτημένη εικόνα

Ο αναλυτής Peter Misek της Canaccord Adams - χωρίς να αναφέρει τις πηγές της πληροφόρησης του - δηλώνει:

We have…heard that the upcoming iPad launch may be somewhat limited as a manufacturing bottleneck has impacted production of Apple’s newest device.
An unspecified production problem at the iPad’s manufacturer, Hon Hai Precision (Foxconn), will likely limit the launch region to the US and the number of units available to roughly 300K in the month of March, far lower than the company’s initial estimate of 1,000K units. The delay in production ramp will likely impact Apple’s April unit estimate of 800K as well.

Τα προβλήματα στην παραγωγή του iPad είναι πιθανό να σχετίζονται στην αντοχή του προστατευτικού γυαλιού της οθόνης, ένα πρόβλημα που (σύμφωνα με δημοσίευμα των Digitimes στα τέλη Δεκεμβρίου του 2009) είχε κληθεί να αντιμετωπίσε το τμήμα G-Tech Optoelectronics της Foxconn, προμηθεύοντας την εταιρεία με ενισχυτικά υλικά και προστατευτικα φίλμ ειδικά για την οθόνη του iPad.

Επίσης το ότι τα wi-fi + 3G μοντέλα του iPad έχουν προγραμματιστεί για αργότερη κυκλοφορία ένα μήνα μετά, πιθανόν να δείχνει πως η Apple θέλει να είναι σίγουρη για την διαθεσιμότητα αρκετών κομματιών iPad με wi-fi + 3G που αναμένεται να κάνουν και περισσότερες πωλήσεις (με δεδομένο και το οικονομικό unlimited data plan που προσφέρει η AT&T με μόλις $30/μήνα για το iPad, το οποίο ενδεχομένως να υιοθετήσουν - ως προς την τιμή - και άλλοι providers ανά τον κόσμο)

Να σημειώσουμε βέβαια πως ο Peter Misek που επικαλείται πως έχει ακούσει για την καθυστέρηση στην παραγωγή του iPad, είχε πέσει έξω κατά πολύ σε προηγούμενη πληροφόρηση που είχε, που έλεγε
πως στο Event της Apple τον Ιανουάριο θα ανακοίνωνε το νέο iPhone 4G το οποίο θα κυκλοφορούσε από το δίκτυο της Verizon.

Η Apple φυσικά δεν έχει σχολιάσει σχετικά με προβλήματα στην παραγωγή του iPad καθώς πρόκειται για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Πάντως και να υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην διαθεσιμότητα του iPad δεν αναμένεται σύμφωνα με τους αναλυτές να επηρεάσει τις πωλήσεις του.

Σημερινές φήμες εντωμεταξύ θέλουν το iPad να είναι διαθεσιμο - μόνο προς επίδειξη - την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαρτίου στα Apple Stores στην Αμερική, για να εξοικειωθεί ο κόσμος με την χρήση του και φυσικά πολύ περισσότερο οι τυχεροί υπάλληλοι των Apple Stores.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το iPad θα αρχίσει να πωλείται την Παρασκευή 26 Μαρτίου.

[via unwiredview, electronista, appleinsider]

Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 03/03/2010 - 03:58


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες