Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Ngmoco Launches Eliminate: CO-OP


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   adenadoume

adenadoume

    iPH Addict

  • 610 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/03/2010 - 19:45

Η Ngmoco κυκλοφόρησε στο App Store την νέα έκδοση του δημοφιλούς online multiplayer first-person-shooter παιχνιδιού Eliminate Pro, το Eliminate CO-OP,

Όπως δηλώνει και ο τίτλος (CO-OP από το co-operation δλδ συνεργασία) επιτρέπει στους παίχτες να φτιάξουν ομάδες μεταξύ τους online για να αντιμετωπίσουν μαζί τους διάφορους αντιπάλους που παρουσιάζονται, συμπεριλαμβανομένων και bosses.

Επίσης έχουν προστεθεί πολλά νέα αντικείμενα για περισυλλογή (loot), τα οποία μεταφράζονται σε credit για αναβάθμιση των όπλων και των ασπίδων που περιέχονται στο παιχνίδι, κάνοντας φυσικά τον χαρακτήρα μας πιό δυνατό.

Ακολουθεί και το σχετικό video:

http://www.youtube.com/watch?v=UITyFn_-poM&feature=player_embedded

Το Eliminate CO-OP, το οποίο είναι συμβατό με το Eliminate Pro όσον αφορά στην online χρήση για ανεύρεση φίλων ή άλλων παιχτών - με βάση τα την κατάταξη μας και το skill rating που έχουμε αποκτήσει - και συμμετοχή σε τουρνουά, προσφέρει και 10 νέα multiplayer περιβάλλοντα/χάρτες.

Το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν στο App Store κάνοντας χρήση του συστήματος In-App purchase, - όπου μπορεί κανείς να αγοράσει credits μέσα από το παιχνίδι -  και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: iTunes Store Link

[via toucharcade]

Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 13/03/2010 - 19:48


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες