Κανόνες Αγγελιών
Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες στο subforum των "Ανταλλαγών" να τηρούν τους παρακάτω κανόνες λειτουργίας:
1.. Οι αγγελίες πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρεις, δηλαδή να περιλαμβάνουν μια αναλυτική περιγραφή του προϊόντος που είναι προς πώληση ή ζήτηση, (π.χ. μοντέλο/τύπο, ημερομηνία αγοράς, τυχόν υπόλοιπο εγγύησης κλπ). Απαραίτητη είναι η αναφορά τιμής του προϊόντος και οι διαπραγματεύσεις θα γίνονται μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Απαγορεύεται η παραπομπή σε δημοπρασία του προϊόντος.
2. Το θέμα και το κείμενο της αγγελίας σας πρέπει να είναι γραμμένο με Ελληνικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα. Απαγορεύεται η γραφή αποκλειστικά με κεφαλαία, καθώς και να αποφεύγεται η χρήση εκφράσεων όπως π.χ."Ευκαιρία, προλάβετε, τσάμπα" κλπ.
3. Οι δημοσιευόμενες αγγελίες πρέπει να θεωρούνται"προς ανάγνωση" και γενικώς δεν επιδέχονται σχολιασμού. Επιτρέπονται βέβαια διευκρινιστικές ερωτήσεις προς τον πωλητή (π.χ. για τα χαρακτηριστικά ή τη λειτουργική κατάσταση του προϊόντος).
4. Προς αποφυγή ανεπιθύμητων εντάσεων απαγορεύονται τα εξής:
-Απαγορεύεται ο σχολιασμός του προς πώληση αντικειμένου (π.χ. «αυτό το μοντέλο δεν αξίζει, πάρτε κάποιο άλλο ») όσο και της τιμής του (π.χ. «με τόσα χρήματα, αγοράζω καινούργιο»).
-Απαγορεύεται η αντιπαραβολή με ανταγωνιστικές αγγελίες-προτάσεις (π.χ. «πουλάω κάτι καλύτερο φθηνότερα»).
5. Για την προφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και για την προφύλαξη των ίδιων των μελών του iPhoneHellas.gr αποφεύγετε να δίνετε προσωπικά στοιχεία στις αγγελίες σας όπως τηλεφωνικούς αριθμούς.
6. Παρακαλούνται οι χρήστες να αποφεύγουν το bumping, δηλαδή την δημοσίευση από τον δημιουργό μίας αγγελίας πολλών νέων μηνυμάτων κάτω από το αρχικό του, με μοναδικό σκοπό την αναθέρμανση της αγοραπωλησίας του στη λίστα νέων μηνυμάτων.
Το bumping επιτρέπεται μονο αν χρησιμοποιείται για ανακοίνωση ευνοϊκότερης τιμής, ή προσφορά πρόσθετων αξεσουάρ στην ίδια τιμή.
7. Όταν η πώληση ή αγορά ενός προϊόντος ολοκληρώνεται, το μέλος που δημοσίευσε την αγγελία, πρέπει να ενημερώνει τους Διαχειριστές, ή να απαντά στην αγγελία αναφέροντας ότι έλαβε τέλος, ώστε η αγγελία να κλειδώνεται (αυτό αποσκοπεί στο να φαίνονται ποιές αγγελίες είναι ενεργές και ποιες όχι).
8. Για νομικούς λόγους απαγορεύονται :
α. Τα posts που διαπραγματεύονται απαγορευμένα από τη νομοθεσία αντικείμενα
β. Γενικά ότι αφορά παράνομο λογισμικό ή χρήση αυτού.
Posts ή topics με απαγορευμένο περιεχόμενο θα διαγράφονται. Σε περίπτωση επανάληψης τους, θα απαγορεύεται η πρόσβαση του μέλους αυτού.
9. Δήλωση αποποίησης ευθυνών:
Το iPhoneHellas.gr και οι ιδιοκτήτες του δεν μπορούν να επαληθεύσουν:
1. Τα στοιχεία κάθε πωλητή - αγοραστή - συναλλασσόμενου μέσω του forum
2. Την ακρίβεια της περιγραφής του κάθε πωλούμενου προϊόντος
3. Την καλή κατάσταση και την νομιμότητα απόκτησης του κάθε προς πώληση - ανταλλαγή - αγορά αγαθού.
Για τους παραπάνω λόγους, το iPhoneHellas.gr και οι ιδιοκτήτες του δεν φέρουν καμμία ευθύνη για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του forum.
10. Το iPhoneHellas.gr προτείνει στα μέλη του, για την δική τους και μόνο ασφάλεια, να ζητάνε αποδείξεις αγοράς αντικειμένων που θέλουν να αγοράσουν και να βεβαιώνονται (αν είναι δυνατόν και αυτοπροσώπως), για την καλή κατάσταση των αντικειμένων πριν προβούν σε οποιαδήποτε συναλλαγή.
11. Οι διαχειριστές του iPhoneHellas.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή και διαγραφής μηνυμάτων που κατά την κρίση τους δεν είναι σύμφωνα με τους ανωτέρω κανονισμούς.
Καλές αγοραπωλησίες
Ομάδα διαχείρισης του iPhoneHellas.gr
Το iPhoneHellas προειδοποιεί: ΠΟΤΕ μην πραγματοποιείτε συναλλαγές με κατάθεση του ποσού αγοράς μέσω τραπεζικών λογαριασμών. Από τη στιγμή που ο πωλητής λάβει τα χρήματα ΔΕΝ έχετε ΚΑΜΙΑ εγγύηση ότι θα σας αποστείλει το προϊόν.
Συναλλαγές μέσω αντικαταβολής ενδέχεται να προκαλέσουν παρόμοια προβλήματα από τη στιγμή που δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο ώστε να ελέγξετε τη σωστή λειτουργία του προίόντος.
Η μοναδική "ασφαλής" συναλλαγή είναι αυτή κατά την οποία ο αγοραστής ελέγχει το προϊόν και δίνει το συμφωνημένο ποσό "χέρι-με-χέρι".
iPhone 3GS 32GB Black ΑΡΙΣΤΟ ανταλλαγη με iPhone 3GS 16GB White
απο αθηνα!!!
Rate Topic:




-
Group:
Members
-
Posts:
63
-
Joined:
26-October 09
-
Gender: Male
-
Location: athens
-
Interests: I love making beatz ,bitch!!!!
-
Device: IPHONE 3Gs 16GB,IPAD
Posted 17 March 2010 - 11:23 PM
θέλω να ανταλλάξω το Iphone 3gs μου 32gb μαύρο σε αριστη κατασταση!!!!
Mε Iphone 3gs 16gb άσπρο με παλιά bootrom!!!!
περιμένω μονο pm!!!
0
-
Group:
Review Team
-
Posts:
321
-
Joined:
05-June 09
-
Gender: Male
-
Location: Κατερίνη
-
Interests: προγραμματισμος,app and staff reviews
-
Device: iPhone 4 16GB
Posted 17 March 2010 - 11:30 PM
Φίλε μου πιο πολύ σε ενδιαφέρει η bootrom ή το χρώμα;;;το λέω γιατί είναι λίγο παράξενο που το ανταλλάζεις...
0
-
Group:
Members
-
Posts:
63
-
Joined:
26-October 09
-
Gender: Male
-
Location: athens
-
Interests: I love making beatz ,bitch!!!!
-
Device: IPHONE 3Gs 16GB,IPAD
Posted 17 March 2010 - 11:47 PM
αγαπητε φιλε....
Οπως βλεπεις δινω 32αρι για 16αρι ...
και αφου μπαινω στην διαδικασια αλλαγης λεω να παρω ασπρο αυτη την φορα!!!!
και οπως γραφω θελω παλια bootrom και το δικο μου ειναι καινουργια bootrom!!!!
0

- iPH Junior
-
-
Group:
Members
-
Posts:
13
-
Joined:
21-March 10
-
Gender: Male
-
Location: creta
Posted 21 March 2010 - 04:34 PM
ανταλλασεις με sony ericsson satio 2 μηνων???
0
-
Group:
Members
-
Posts:
63
-
Joined:
26-October 09
-
Gender: Male
-
Location: athens
-
Interests: I love making beatz ,bitch!!!!
-
Device: IPHONE 3Gs 16GB,IPAD
Posted 14 May 2010 - 12:57 PM
να κλειδωθει παρακαλω!!!!
0
Share this topic:
1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users