Infos on lock screen
Δημοσίευση 22/03/2010 - 10:44
Είμαι νέος κάτοχος ενός iphone 3gs 16 gb jailbroken εδώ και 3 μήνες και πραγματικά το έχω ευχαριστηθεί πολύ το τηλέφωνο!
Προχτές μου συνέβη όμως να μου γλιστρήσει από την τσέπη στον καναπέ ενός φίλου και να το ξεχάσω στο σπίτι του. Το παλικάρι με πήρε τηλέφωνο αμέσως και πήγα και το πήρα. Μου γεννήθηκε λοιπόν η εξής απορία: τι θα γινόταν αν αυτό γινότανε στον δρόμο? Αυτός που θα το έβρισκε πιθανότατα να το κράταγε ή να το πούλαγε... Όμως στην περίπτωση που ήταν κάποις φιλότιμος και ήθελε να το επιστρέψει, δεν θα μπορούσε να το ξεκλειδώσει για να δει τα τηλέφωνά μου μιας και το κλειδώνω με κωδικό. Έτσι λοιπόν έψαξα στον ίντερνετ και βρήκα κάτι εφαρμογές που στην lock screen σου εμφανίζει πληροφορίες που μπορείς να βάλεις εσύ. Το πρόβλημά μου είναι πως αυτές τις εφαρμογές τις βρήκα για htc κυρίως και όχι για iphone...
Μήπως λοιπόν κάποιος γνωρίζει αν υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή? Έκανα μία αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι με τις λέξεις κλειδιά που έψαξα...
Αναμένω!
Ευχαριστώ,
Κωνσταντίνος
Ad
Δημοσίευση 22/03/2010 - 10:53
Δημοσίευση 22/03/2010 - 11:06
και οσο για το φιλοτιμο που ανεφερες...στις μερες μας η λεξη αυτη εχει χαθει δυστυχως...
Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 22/03/2010 - 11:08
Δημοσίευση 22/03/2010 - 11:22
Ελπίζω αν το χάσω να το βρει κάποιος σαν και μένα που όταν πριν από 1 χρόνο βρήκα ένα htc hd άνοιξα τον κατάλογο και κάλεσα τον αριθμό mammy που προφανώς ήταν η μητέρα του παιδιού. Όταν τους το παρέδωσα ήθελαν να μου δώσουν και αποζημίωση. Όχι ρε παιδιά τους λέω αποζημίωση, και εσείς αυτό θα κάνατε... Έτσι θέλω να πιστεύω!
Στο κάτω κάτω άμα είναι κλειδωμένο με κωδικούς το τηλέφωνο τους είναι άχρηστο... Ας το επιστρέψουν και μπορεί να κερδίσουν και αποζημίωση (σίγουρο από άτομα που το έχουν για κινητό γραφείο!)...
Δημοσίευση 22/03/2010 - 11:26
Δημοσίευση 22/03/2010 - 12:01
Προσφατα παλι εχασα ενα motorola k3, βγαινοντας απο το αμαξι και ενω εφαγα τον κοσμο και για 2-3 ωρες το κινητο καλουσε, ανεις δεν απαντησε. Προφανως οποιος το βρηκε δεν ηξερε ουτε να το κλεισει.
Ειναι που θα πεσεις, αλλα οι σωστοι μειωνονται δραματικα.
Και εγω το lockinfo χρησιμοποιω παντως.
Τελευταία επεξεργασία από: apaes, 22/03/2010 - 12:02
Δημοσίευση 22/03/2010 - 12:19
Προσπαθώ να καταλάβω το lockinfo αλλά δεν μπορώ αν βρω πως μπορώ να αλλάξω αυτά που δείχνει στην αρχική οθόνη όταν είναι κλειδωμένο το κινητό!
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει 1 path (αν επιτρέπεται από αυτό το τοπικ)
ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από: Kostas10, 22/03/2010 - 12:23
Δημοσίευση 22/03/2010 - 17:24
Για να σου δειχει μηνυμα θα χρειαστεις το plugin 2Do Lite ή ToDo ή Things
καθος και την καθεαυτη εφαρμογη του.
Ειναι ατζεντα, αλλα δεν θα βαλεις ημερομηνια οποτε θα το δειχνει συνεχεια.
Αλλος τροπος βεβαια ειναι να κανεις ενα background με το κειμενο που θες.
Πολυ πιο απλο και ευκολο, χωρις εξτρα εφαρμογες και τζαμπα
Τελευταία επεξεργασία από: Neopas, 22/03/2010 - 17:25
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες