Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Apple streaming service won't be available until later this year


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 01/04/2010 - 01:21

Πηγές που σχετίζονται με τη μουσική βιομηχανία αναφέρουν στο CNet ότι η Apple δεν είναι ακόμα έτοιμη για την έναρξη της υπηρεσίας για streaming μουσικής.

Πολλοί ήλπιζαν ότι η υπηρεσία αυτή θα ήταν διαθέσιμη με την έναρξη της κυκλοφορίας του iPad αλλά κάτι τέτοιο είναι απίθανο να συμβεί. Αντιθέτως, η υπηρεσία θα παρουσιαστεί μετά το τρίτο τρίμηνο του 2010.

Αναρτημένη εικόνα

Some had hoped such a service might arrive when Apple unveiled the iPad tablet in January, but it was a no-show. That same month, Apple executives spoke to the major record labels about enabling people to store their music on the company's servers and access their songs with Web-enabled devices. At that point, music-industry insiders speculated that Apple's new service might debut early this year.

Εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης, η κυκλοφορία του iPad θα συνδιαστεί με τα οπτικό μέρος της συσκευής: ταινίες, βιντεοπαιχνίδια, βιβλία και εφημερίδες.

Τέλος, η Apple θα πρέπει να ξεπεράσει αρκετά εμπόδια σχετικά τις άδειες, τα πνευματικά δικαιώματα και την προστασία πριν μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση σε νέες ταινίες και τηλεοπτικά σόου.


[via iClarified]

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες