Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 5 ψήφοι

iPad Review


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
66 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 07/04/2010 - 17:06

To iPhoneHellas έχει στα χέρια του το iPad (WiFi) χάρη στην ομάδα του Sport24 την οποία ευχαριστούμε θερμά και σας μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις από την πολυαναμενόμενη φορητή συσκευή της Apple.

Αναρτημένη εικόνα


Όπως και για το iPhone/iPod Touch έτσι και για το iPad, το iPhoneHellas σκοπεύει να σας μεταφέρει άμεσα και έγκυρα όλα τα νέα, πληροφορίες και ειδήσεις και να αποτελέσει τον No1 σταθμό για τους χρήστες των mobile συσκευών της Apple στην Ελλάδα.

Το μόνο σίγουρο με το iPad είναι ότι θα σας κερδίσει μέσα στα πρώτα 10 λεπτά. Όχι, δε χρειάζεται να έχετε περάσει πρώτα από το iPhone. Το αντίθετο μάλιστα. Οι χρήστες που δεν έχουν στην κατοχή τους κάποια από τις προγενέστερες touch-screen συσκευές της Apple αναμένεται να εντυπωσιαστούν ακόμη περισσότερο.

Αυτό για το οποίο μιλάμε, αυτό για το οποίο έγινε τόσος ντόρος, αυτό το οποίο είδαμε στη δοκιμή μας, είναι η αρχή μιας επανάστασης στο κομμάτι των φορητών υπολογιστών. Μια μηχανή που κάνει τα βασικά και κάτι παραπάνω από όσα κάνουν οι περισσότεροι στο διαδίκτυο με μνημειώδη ευκολία.

http://www.dailymotion.com/video/xcviyo_ipad-iphonehellas_tech

Καταρχήν, με βάρος μόλις 680 γραμμάρια μεταφέρεται πιο άνετα απ’ ό,τι ένα βιβλίο και παρότι λίγο βαρύτερο από το μέσο eBook Reader κρατιέται άνετα στο ένα χέρι όσο χρησιμοποιείς το δεύτερο για να αλλάζεις σελίδες ή να σερφάρεις στο διαδίκτυο. Μπαίνει άνετα σε μια μικρή τσάντα και θα πρέπει να είσαι πολύ περίεργος για να διαμαρτυρηθείς για το βάρος του στον ώμο.

Η μεγάλη οθόνη των 9,7 ιντσών (ανάλυσης 1024x768) πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες χειρισμού. Το περιθώριο γύρω από την οθόνη έχει το ιδανικό μέγεθος ώστε να το κρατάτε άνετα χωρίς να ανυσηχείτε για καταλάθος αλληλεπιδράσεις με την επιφάνεια αφής. Το iPad διαθέτει όλες τις χειρονομίες αλληλεπίδρασης (zoom in, zoom out, scroll) καθώς και το εικονικό πληκτρολόγιο του iPhone. Ωστόσο χάρη στην μεγαλύτερη και εντυπωσιακά ζωντανή οθόνη η χρήση της συσκευής γίνεται πολύ πιο προσιτή και διασκεδαστική.

Έπειτα από ελάχιστα λεπτά χρήσης θα διαπιστώσετε πόσο πρακτικό είναι είναι το iPad και σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα ευχηθείτε το PC σας να ήταν σαν αυτό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εφαρμογής αποτελεί η web-based έκδοση του Gmail η οποία έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για το iPad προσφέροντας ευκολότερη πλοήγηση και συγγραφή email.
Σημείωση: Το iPad διαθέτει ενσωματωμένο mail client ο οποίος υποστηρίζει εγγενώς το Gmail, ωστόσο η web-based έκδοση του Gmail προσφέρει επιπλεόν χαρακτηριστικά όπως: Βαθμολόγηση (starring), ετικέτες (labels) κ.α.

Ήδη μεγάλες εταιρίες όπως το CNN έχουν βελτιστοποιήσει τις ιστοσελίδες τους για το iPad προσφέροντας μια καταπληκτική εμπειρία πλοήγησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτές τις σελίδες απουσιάζει (όσο είναι δυνατό) το Flash, το οποίο έχει αντικατασταθεί από τεχνολογίες συμβατές με το iPad. Αναμένουμε σύντομα να δούμε κι άλλες γνωστές ιστοσελίδες να προχωρήσουν σε ειδικές εκδόσεις για το iPad.

Αναρτημένη εικόνα


Ένα από τα εντυπωσιακότερα χαρακτηριστικά του iPad είναι η ταχύτητα και η αμεσότητα. Η οθόνη ανταποκρίνεται ταχύτατα στις χειρονομίες, η αναπαραγωγή βίντεο γίνεται χωρίς τρεμοπαιξίματα και το φόρτωμα των εφαρμογών αέρινο. Τελικά, ο A4 επεξεργαστής που βρίσκεται στην καρδιά του iPad αποδεικνύεται αντάξιος των προσδοκιών, και η απόδοση του, δίνει μια απάντηση στην κριτική που έγινε όταν παρουσιάστηκε από τον Steve Jobs (είχε χαρακτηριστεί σαν μια σούμα υποσυστημάτων). Φανταζόμαστε τι θα μπορούσε να προσφέρει αυτός ο επεξεργαστής στην καρδιά ένος iPhone.

Η Apple φρόντισε ώστε οι υπάρχουσες εφαρμογές του App store να είναι συμβατές με την νέα της συσκεύη. Σε αυτές τις εφαρμογές υπάρχει η δυνατότητα της μεγέθυνσης με το πλήκτρο "2x" (περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες κατηγορίες εφαρμογών μπορείτε να βρείτε εδώ: iPad apps explained).

Στο video που ακολουθεί θα δούμε την εφαρμογή Sport24.gr η οποία τρέχει σε λειτουργία "2x" στο iPad:

http://www.dailymotion.com/video/xcv8pl_ipad-sport24app_tech

Αν υπήρξαν παράπονα, αυτά ήταν τα εξής: Η έλλειψη ελληνικού πληκτρολογίου και κάποια μικροπροβλήματα αστάθειας στην σύνδεση με το WiFi. Η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων δεν ήταν η αναμενόμενη και μερικές φορές χρειάστηκε να ανοιγοκλείσουμε το WiFi από τις ρυθμίσεις.

Η έλλειψη ελληνικού πληκτρολογίου είναι ένα θέμα το οποίο αναμένεται να λυθεί με επερχόμενο firmware update (μην ξεχνάμε ότι το iPad δεν διατίθεται ακόμα στην Ελληνική αγορά ενώ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του). Ευελπιστούμε η επόμενη αναβάθμιση λειτουργικού να προσθέσει την ελληνική γλώσσα και να μην ξαναζήσουμε στιγμές "iPhone 3G" εποχής όπου περιμέναμε αρκετούς μήνες.

Ένα ακόμα αρνητικό του εικονικού πληκτρολογίου ήταν η διάταξη του. Αν και σαφέστατα μεγαλύτερο από το iPhone, διατηρεί την ίδια διάταξη και απουσιάζουν τα αριθμητικά στοιχεία, κάτι που στοιχίζει σε χρόνο λόγο των πολλών εναλλαγών που απαιτούνται όταν γράφουμε ένα μεγάλο κείμενο. Δεδομένου της μεγάλης ανάλυσης της οθόνης του iPad θεωρούμε ότι το εικονικό πληκτρολόγιο θα μπορούσε να διαθέτει την διάταξη ενός κανονικού πληκτρολογίου. Φυσικά, για όσους σκοπεύουν να γράψουν τα απομνημονεύματα τους η Apple έχει φροντίσει να κυκλοφορήσει το iPad Keyboard Dock.

Όσον αφορά το θέμα με την αστάθεια του WiFi η Apple έχει ήδη αναγνωρίσει το πρόβλημα και αναμένεται να διορθωθεί με την επόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού της συσκευής.

Συμπέρασμα; Παρά τις αρχικές ελλείψεις του, το iPad είναι ένα μικρό θαύμα μηχανικής υπολογιστών που πετυχαίνει τη χρυσή τομή μεταξύ netbook και smartphone κάνοντας τις δουλειές και των δύο πολύ καλύτερα. Όπως έγινε και με το iPhone όταν σε βάθος χρόνου εξοπλιστεί με εξειδικευμένες εφαρμογές οι οποίες θα εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητές του κανείς δεν πρόκειται να κοιτάξει πίσω.

Το δεύτερο μέρος του iPad Review θα δημοσιευτεί αύριο με φωτογραφίες και περισσότερα videos και θα ακολουθήσει το 3ο μέρος με απαντήσεις στις ερωτήσεις που μας στείλατε!

Θερμές ευχαριστίες στην ομάδα του Sport24 και στον Στέλιο Αρτεμάκη για την πολύτιμη βοήθεια τους στην δημιουργία των videos.
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 07/04/2010 - 17:06

Στο 2ο μέρος του αποκλειστικού iPad Review στην Ελλάδα δοκιμάσαμε το iBooks και την εφαρμογή του Dailymotion:

Το iBooks διατίθεται ως δωρεάν εφαρμογή από το App store (προς το παρόν μόνο μέσω US account) και περιέχει το δημοφιλές παιδικό βιβίο “Winnie the Pooh’ by A. A. Milne” ως δείγμα (δωρεάν).

Ανοίγοντας την εφαρμογή iBooks και στη συνέχεια το “Winnie the Pooh” παρατηρούμε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία: Η Apple κάνοντας χρήση private APIs παρέχει την δυνατότητα ελέγχου της έντασης της φωτεινότητας της οθόνης απευθείας μέσα από την εφαρμογή ενώ φυσικά δεν λείπει και η δυνατότητα αυξομείωσης και αλλαγής των διαθέσιμων fonts. Η ανάλυση και η αντίθεση της οθόνης δεν θα προβληματίσει στην ανάγνωση κειμένου ενώ οι φωτογραφίες δείχνουν απολαυστικά ζωντανές.

Η πλοήγηση στο ηλεκτρονικό βιβλίο που έχετε κατεβάσει μέσω του iBooks μπορεί να γίνει με 2 τρόπους. Ο πρώτος και εντυπωσιακότερος είναι γυρίζοντας την κάθε σελίδα, όπως θα κάνατε σε ένα πραγματικό βιβλίο. Ο δεύτερος είναι επιλέγοντας την εξωτερική κάτω γωνία της κάθε σελίδας.

http://www.dailymotion.com/video/xcv8i2_ipad-books_tech


Το iBooks λειτουργεί ως αυτόνομο υποσύστημα του App store όσον αφορά τις αγορές eBook καθώς αυτές πραγματοποιούνται απευθείας μέσω του iBooks. Ένα στοιχείο το οποίο αξίζει να αναφέρουμε έιναι ότι παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν “δοκιμής” των ηλεκτρονικών βιβλίων (διατίθονται οι πρώτες 30 σελίδες). Επιπλέον, το Project Gutenberg υποστηρίζεται από το iBooks και έτσι σας δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης σε 30.000 δωρεάν τίτλους σε ePub format τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στο iPad σας!

Το Dailymotion.app το οποίο δοκιμάσαμε τη συνέχεια μεταφέρει τις δυνατότητες του γνωστού Dailymotion.com στο iPad επιτρέποντας σας την παρακολούθηση των διαθέσιμων videos κατευθείαν στην συσκευή σας:

http://www.dailymotion.com/video/xcv8tl_ipad-dailymotion_tech


Το αποκλειστικό hands on review του iPad συνεχίζεται...
Behind the Scenes...

#3   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 07/04/2010 - 17:06

Το 3o μέρος του αποκλειστικού iPad review συνεχίζεται από το iPhoneHellas.

Καθισμένοι αναπαυτικά στο γραφείο μας χωρίς το άγχος του κυνηγητού από υπαλλήλους και security πολυκαταστημάτων δοκιμάσαμε το iPad σε δημοφιλή ελληνικά websites:

http://www.dailymotion.com/video/xcvh5a_ipad-contra_tech


http://www.dailymotion.com/video/xcvi2n_ipad-news247_tech


http://www.dailymotion.com/video/xcvjmp_ipad-sport24_tech


http://www.dailymotion.com/video/xcvhl8_ipad-cosmo_tech


Μερικές φωτογραφίες από το iPad το οποίο φοράει το iPad Case της Apple:

Αναρτημένη εικόνα


Αναρτημένη εικόνα


Αναρτημένη εικόνα


Αναρτημένη εικόνα


Η γωνία θέασης της θήκης είναι πολύ καλή και η πληκτρολόγηση γίνεται απροβλημάτιστα:

Αναρτημένη εικόνα


Αναρτημένη εικόνα


Σε λίγα λεπτά θα ανέβει το 4ο μέρος του iPad Review με απαντήσεις στις ερωτήσεις που μας στείλατε!
Behind the Scenes...

#4   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 07/04/2010 - 17:06

Το αποκλειστικό ελληνικό iPad Review συνεχίζεται με απαντήσεις σε ερωτήσεις επισκεπτών του iPhoneHellas.

Ερώτηση: Από που μπορώ να αγοράσω το iPad;
Απάντηση: Αυτή τη στιγμή ΜΟΝΟ από Αμερική

Ερώτηση: Άκουσα ότι μία γνωστή αλυσίδα καταστημάτων έφερε το iPad στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να το πάρω από εκεί;
Απάντηση: Όχι. Το iPad ήρθε μόνο ως demo κομμάτι. Δεν πωλείται.

Ερώτηση: Πότε θα έρθει το iPad στην Ελλάδα και θα μπορώ να το αγοράσω;
Απάντηση: Μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPad στην Ελλάδα.Ότι ακούσετε είναι απλά φήμες. Ίσως έχουμε κάποια ενημέρωση στο σημερινό keynote της παρουσίασης του iPhone OS 4.0. Όπως και να'χει θα ενημερωθείτε από την κεντρική σελίδα του iPhoneHellas.gr

Ερώτηση: Με τι εφαρμογές έρχεται το iPad;
Απάντηση: Το iPad διαθέτει προεγκατεστημένες τις εξής εφαρμογές: Safari, Mail, Calendar, Contacts, Photos, iPod, Videos, YouTube, Maps, iTunes, και App Store. Το iBooks προσφέρεται ως δωρεάν εφαρμογή μέσω του App store (το iBooks έχει προεγκατεστημένο το "Winnie The Pooh")

Ερώτηση: Ζεσταίνεται καθόλου; Το iPhone 1st gen που ήταν από αλουμίνιο μετά από κάποια ώρα "έπαιρνε φωτιά"
Απάντηση: Όχι! Μετά από παρατεταμένη χρήση δεν νιώσαμε την θερμοκρασία του αλουμινένιου περιβλήματος να αυξάνεται στο ελάχιστο!

Ερώτηση: Η μπαταρία του πόσο κρατάει;
Απάντηση: Στις δοκιμές μας με ανοιχτό WiFi, την φωτεινότητα στο μέσο επίπεδο και συνεχές browsing, αναπαραγωγή video και μουσικής η μπαταρία κράτησε περίπου 11 ώρες. Ανάλογα με την χρήση, την ποιότητα του σήματος WiFi, την ένταση της φωτεινότητας το αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει.

Ερώτηση: Τα ηχεία έχουν δυνατή ένταση;
Απάντηση: Η ένταση των ηχείων είναι δυνατότερη από του iPhone 3GS. Ωστόσο, δεν προτείνεται η χρήση τους σε ανοιχτό χώρο και θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά.

Ερώτηση: Τελικά μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το iPad για να διαβάσει βιβλία ή η οθόνη του είναι κουραστική;
Απάντηση: Η οθόνη είναι χάρμα οφθαλμών. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα με την ανάγνωση κειμένων είτε στα ηλεκτρονικά βιβλία είτε στα pdf.
Η άποψη μας ωστόσο είναι ότι μικρός αριθμός χρηστών θα επιλέξει το iPad ως eBook Reader τουλάχιστον στην Ελλάδα. Η εμπειρία μας στο χώρο μας έχει δείξει ότι τα κύρια χαρακτηριστικά του iPad στα οποία θα επικεντρωθούν οι χρήστες θα είναι το browsing/mail, παρακολούθηση videos και παιχνίδια (ήδη τα πρώτα iPad dedicated games είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ π.χ τα Real Racing HD και Need For Speed Shift for iPad).

Ερώτηση: Υποστηρίζει wireless syncing;
Απάντηση: Όχι. Το syncing γίνεται μέσω του καλωδίου USB όπως και στο iPhone/iPod Touch

Ερώτηση: Πως είναι η οθόνη όσον αφορά το θέμα των δαχτυλιών;
Απάντηση: Παρόμοια με του iPhone 3GS. Η οθόνη έχει oleophobic coating ωστόσο όταν όλοι θέλουν να αγγίξουν και να δοκιμάσουν το νέο σας iPad η οθόνη δεν μπορεί να αντισταθεί για πολύ. Μία προστατευτική ζελατίνα όπως π.χ της Zagg θα λύσει το θέμα και θα προστατέψει περαιτέρω την οθόνη του iPad σας.

Ερώτηση: Είναι τόσο βαρύ στη χρήση όσο λένε κάποια reviews;
Απάντηση: Σίγουρα υπάρχουν ελαφρύτερα eBook Readers ωστόσο δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο λόγο για τον οποίο ένας χρήστης θα κρατούσε το iPad ή ένα άλλο eBook Reader ή ακόμα και ένα βιβλίο με το ένα χέρι στον αέρα για διάστημα άνω των 5 λεπτών χωρίς να κουραστεί. Κατά κύριο λόγο κρατάτε το iPad με τα δυο χέρια όταν διαβάζετε και με το ένα χέρι μόνο τα ελάχιστα δευτ. που δίνετε τις touch-εντολές.

Ερώτηση: Το εικονικό πληκτρολόγιο είναι εύχρηστο;
Απάντηση: Πολύ περισσότερο από ότι αναμέναμε! Η προτεινόμενη στάση χειρισμού είναι η οριζόντια (landscape mode) ενώ και η κάθετη στάση δεν μπορεί να θεωρηθεί δύσχρηστη σε καμία περίπτωση λόγω του μεγέθους των πλήκτρων. Ειδικότερα οι χρήστες iPhone/iPod Touch δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα... εκτός από όταν χρειαστεί να γράψουν κάτι στο iPhone/iPod Touch του οποίου το πληκτρολόγιο θα τους φανεί, συγκριτικά πάντα, απίστευτα μικρό.

Ερώτηση: Η θήκη του review ήταν καλή;
Απάντηση: Ποιοτικό πλαστικό, καλή εργονομία και γωνία θέασης. Σίγουρα θα υπάρχουν και καλύτερες επιλογές από τρίτες εταιρείες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες χρήστες που επικοινώνησαν μαζί μας υποβάλλοντας τις απορίες τους - ο μεγαλύτερος αριθμός των οποίων επικεντρώθηκε στις 3 πρώτες ερωτήσεις. Ζητούμε συγνώμη σε όσους δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε αλλά πραγματικά ο αριθμός των ερωτήσεων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Επιφυλασσόμαστε για το εγγυής μέλλον!
Behind the Scenes...

#5   komitis

komitis

    iPH Addict

  • 628 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/04/2010 - 17:08

αναμενουμε με αγωνια :o :)

#6   JohnHasio

JohnHasio

    iPH Contributor

  • 1.268 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 07/04/2010 - 17:14

Θα κάνετε review και για την Ναυτεμπορική? :P

#7   katharma

katharma

    iPH newbie

  • 16 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/04/2010 - 17:31

Αυτό και αν είναι ενδιαφέρον....

Περιμένουμε πως και πως!

#8   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 07/04/2010 - 18:40

Θα κάνετε review και για την Ναυτεμπορική? :P


Πολύ καλή ιδεά! Stay tuned
Behind the Scenes...

#9   Jason13

Jason13

    iPH Contributor

  • 986 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/04/2010 - 19:02

Το παραγγειλατε??? Που το βρηκατε??

#10   iPodTouchPro

iPodTouchPro

    iPH Elite Poster

  • 3.187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/04/2010 - 19:29

Οι παραγγελίες έχουν αρχίσει εδώ κι ένα μήνα! Τόσο καιρό το λέμε. Από Αμερική.

#11   Jason13

Jason13

    iPH Contributor

  • 986 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/04/2010 - 20:13

ΤΟ ΞΕΡΩ αλλα λιγο παραξενο μου φανηκε να προλαβε να το παρει αυτος που κανει το review!!!

#12   animus

animus

    iPH User

  • 179 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Animus 2.0

Δημοσίευση 07/04/2010 - 21:39

Από ebay το πήρανε κατα 95%, και εγω θέλω ένα ρε γαμώτο αλλά ενδιαφέρομαι για WiFi+3G μοντέλο!

#13   AlexK

AlexK

    iPH Contributor

  • 1.440 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 07/04/2010 - 23:26

Υπομονή μωρέ θα έρθει και εδώ !!! ( Ευρώπη) Έχει κανείς το λινκ με το πόσο πιθανολογείται οτι θα κοστίζει στην Ευρώπη το iPad ??

#14   kitkat1

kitkat1

    iPH Contributor

  • 901 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/04/2010 - 00:18

Καλά είδα εγώ το status '' iPad review . Stay tuned !! ''.

Ωραία η ( προαιρετική ) θήκη !

#15   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 08/04/2010 - 01:20

1st Part of iPad Review is online
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες