Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Apple Patent Reveals Plans for Double Sided iPhone Nano


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   epaminos

epaminos

    iPH Contributor

  • 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 30/07/2009 - 21:25

Η φρενίτιδα με τις πατέντες δεν έχει τελειωμό!

Mία πρόσφατη πατέντα που ανακάλυψε το MacNN αποκαλύπτει τα σχέδια της Apple για ένα iPhone nano δύο όψεων!

Η μπροστινή μεριά της συσκευής δεν είναι τίποτα άλλο από μία οθόνη, όπως περίπου το σημερινό iPhone, ενώ η πίσω θα αποτελείται από μία επιφάνεια αφής που θα έχει και αισθητήρες πίεσης! Τα δάχτυλα του χρήστη, που θα ενεργούν σαν κέρσορας, θα χειρίζονται το μπροστινό UI από την πίσω μεριά.

Συνημμένο αρχείο  1.png   31,41KB   3 λήψεις Συνημμένο αρχείο  2.png   33,67KB   1 λήψεις Συνημμένο αρχείο  3.png   41,41KB   1 λήψεις


Tο περίεργο αυτό design θα προσφέρει στους χρήστες μία μεγάλη ποικιλία επιφανειών ή λειτουργιών όπως είναι το τηλέφωνο, τα γραπτά μηνύματα, το παραδοσιακό iPod, η λειτουργία μιας κάμερας και άλλα. Και σύμφωνα με την Apple, το συγκεκριμένο design μπορεί επίσης να προσφέρει στους κατόχους και μία δεύτερη οθόνη (συνεπώς δύο όψεων) στη θέση της πίσω πλευράς με την ευαίσθητη στην πίεση επιφάνεια αφής.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πώς θα λειτουργούν τα χειριστήρια της πίσω όψεως, και αν θα μπορούν να αλλάζουν ή θα είναι προκαθορισμένα ή θα αλλάζουν αναλόγως την λειτουργία.

Ως εφευρέτης του συγκεκριμένου project η Apple αναφέρει μόνο τον John G. Elias (πρώην κάτοχος της παλιάς εταιρείας FingerWorks) και ο οποίος τώρα εργάζεται στην Apple και ασχολείται και με άλλες πατέντες σχετικές με επιφάνειες αφής.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες