Orbit: iPhone Springboard Expose
Posted 05 October 2009 - 03:39 PM
Πως θα σας φαινότανε εάν το iPhone είχε την λειτουργία Exposé στο Springboard, όπως και στο Mac OS X;
Η Ocean Observations το σκέφτηκε και δημιούργησε το παρακάτω concept video:
"While browsing your springboard, you can push the home button to be taken to a zoomed out state in which you can see all of the pages with apps. This view is combined with the Spotlight search. Tapping the search box would bring up the keyboard and hide the miniature pages. Each miniature is badged with all notifications for that page, to give you a quick idea of which pages contain new items. Tap any of the miniatures to go directly to that page."
Η Ocean Observations το σκέφτηκε και δημιούργησε το παρακάτω concept video:
"While browsing your springboard, you can push the home button to be taken to a zoomed out state in which you can see all of the pages with apps. This view is combined with the Spotlight search. Tapping the search box would bring up the keyboard and hide the miniature pages. Each miniature is badged with all notifications for that page, to give you a quick idea of which pages contain new items. Tap any of the miniatures to go directly to that page."
Posted 05 October 2009 - 04:05 PM
παιδιά να πω την αλήθεια δεν ξέρω πόσο πρακτικό μπορεί να είναι όλο αυτο ....εντυποσιακό αλλά το θέμα είναι αν θα μπορείς να διακρίνεις τα εικονίδια ....πάντως καλό φαινεται ,,,πάντως αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα είναι που κανένας ακόμα δεν μπόρεσε έστω και με μια 3rd party εφαρμογή να βάλει flash στο i phone τώρα που το flash θα υποστηρίζει και multi
Posted 15 October 2009 - 04:48 PM
Όπως όλα δείχνουν το concept του iPhone Expose θα μεταφερθεί στην συσκευή μας... όχι από την Ocean Observations αλλά από τον developer του Stack!
O Steven Troughton-Smith έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του Expose, όπως φαίνεται από το demo video το οποίο δημοσιεύτηκε αλλά και από τα πρώτα screenshot της εφαρμογής:
To video που ακολουθεί παρουσιάζει την εφαρμογή (beta version) σε ένα iPhone 3G:
Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσιμη ανακοίνωση για την ημερομηνία διάθεσης του iPhone Expose... Stay tuned!
O Steven Troughton-Smith έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του Expose, όπως φαίνεται από το demo video το οποίο δημοσιεύτηκε αλλά και από τα πρώτα screenshot της εφαρμογής:
http://www.iphonehellas.gr/wp-content/uploads/2009/10/iPhone-Expose-from-Steven-Troughton-Smith.jpg
To video που ακολουθεί παρουσιάζει την εφαρμογή (beta version) σε ένα iPhone 3G:
Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσιμη ανακοίνωση για την ημερομηνία διάθεσης του iPhone Expose... Stay tuned!
Posted 16 October 2009 - 10:41 AM
nikos156, on 05 October 2009 - 06:42 PM, said:
Πολύ όμορφο απλά εμένα δεν θα μου χρειαζόταν γιατί χρησιμοποιώ το category και έχω μόνο 2σελιδες
Μαζί σου, με νύχια και με δόντια παραμένω με μία σελίδα homescreen (categories+dock από SBSetting)
Περιμένω όμως το Stack v.3 σε σταθερή έκδοση (από τον ίδιο developer) για να μου λύσει εντελώς τα χέρια
Σίγουρα πάντως το Expose-Spaces (που θα πάρει και άλλη ονομασία, μην έχει και φασαρίες με την Apple) θα είναι υπερπολύτιμο εργαλείο για όσους έχουν πολλές σελίδες στο Springboard.
This post has been edited by adenadoume: 16 October 2009 - 10:43 AM
Posted 17 October 2009 - 11:43 AM
thanasis, on 17 October 2009 - 11:34 AM, said:
UPDATE
Η εφαρμογη ειναι πλεον διαθεσιμη απο το repo του Bigboos.H τιμη της ειναι 1,99 usd.
Η εφαρμογη ειναι πλεον διαθεσιμη απο το repo του Bigboos.H τιμη της ειναι 1,99 usd.
To θελω αλλα η αληθεια ειναι πριν την αγορα θελω να δοκιμάσω μια lite version να δω αν με βολευει!
perfect app looks like.
This post has been edited by ReaLity: 17 October 2009 - 11:44 AM

Sign In
Register
Help

MultiQuote