Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

How to add two or more Exchange accounts on your iPhone


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   epaminos

epaminos

    iPH Contributor

  • 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 08/01/2010 - 13:11

Η υπηρεσία Exchange είναι πάρα πολύ χρήσιμη για τον συγχρονισμό των δεδομένων και κυρίως των emails σας με το τηλέφωνό σας.

Όταν όμως το Gmail πρόσθεσε την δυνατότητα Exchange, πολλοί ήταν οι χρήστες που δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν και αυτή την δυνατότητα, διότι το iPhone δυστυχώς υποστηρίζει μόνο έναν λογαριασμό Exchange. Όσοι όμως έχετε jailbroken συσκευές, ο παρακάτω οδηγός θα σας δείξει πώς να προσθέσετε όσους περισσότερους Exchange λογαριασμούς επιθυμείτε.

Αναρτημένη εικόνα


Το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το OpenSSH και να ρυθμίσετε σωστά τον πρώτο λογαριασμό Exchange.

Στη συνέχεια συνδεθείτε στο iPhone σας μέσω SSH και αντιγράψτε στον υπολογιστή σας το αρχείο com.apple.accountsettings.plist από τη διαδρομή /private/var/mobile/Library/Preferences/.

Αφού κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας (backup) του πρωτότυπου αρχείου, ανοίξτε το χρησιμοποιώντας κάποιον plist editor και στην αρχή θα δείτε τον λογαριασμό Exchange που θα μοιάζει κάπως έτσι:

Αναρτημένη εικόνα

Αντιγράψτε ολόκληρο αυτό το κομμάτι και κάντε το επικόλληση ακριβώς από κάτω.
Μένουν πλέον λίγες μικρές τροποποιήσεις.

Αλλάξτε τα πεδία κάτω από τα ASAccountEmailAddress, ASAccountEmailUsername, και DisplayName στα σωστά στοιχεία του δεύτερου λογαριασμού Exchange. Επίσης θα χρειαστεί να αλλάξετε και τα 4 τελευταία ψηφία του DAAccountPersistentUUID σε κάτι άλλο (δεν παίζει ρόλο τι, απλά πρέπει να είνια διαφοιρετικό από το πρώτο αλλά να έχουν τον ίδιο αριθμό ψηφίων).

Ομοίως, θα πρέπει να αλλάξετε και τους 4 τελευταίους χαρακτήρες του πεδίου Identifier σε οτιδήποτε άλλο,αλλά θα πρέπει να κάνετε την ίδια αριβώς αλλαγή και στο πεδίο του Sync Identifier (ώστε οι δύο συμβολοσειρές να ταυτίζονται).

Για κάθε νέο λογαριασμό Exchange που θέλετε να προσθέσετε, επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα από την αρχή (ξεκινώντας από την αντιγραφή-επικόλληση).

Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία, τοποθετήστε το τροποποιημένο πλέον com.apple.accountsettings.plist αρχείο στην διαδρομή του iPhone από όπου το ανακτήσατε και πλέον είσαστε έτοιμοι.

Δεν χρειάζεται ούτε καν επανεκκίνηση του iPhone, καθώς μετά από ένα λεπτό θα σας ζητηθούν οι κωδικοί των νέων λογαριασμών και θα ξεκινήσει ο συγχρονισμός.

[Thanks to drivesoslow@Modmyi.com Forum]



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nmout

nmout

    Advanced Member

  • 1.205 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/01/2010 - 17:26

τι διαφορα εχει για εμας αν ειναι σε pop η σε exchange 1 mail?

Τελευταία επεξεργασία από: nmout, 08/01/2010 - 17:26


#3   giorgos_rou

giorgos_rou

    iPH Contributor

  • 1.402 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 08/01/2010 - 17:45

Aυτό, είναι για επαγγελματίες περισσότερο, που θέλουν να έχουν περισσότερες απο 1 διευθύνσεις email με όλες τις λειτουργίες.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες