Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

[Review] String 'Em In


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/11/2009 - 21:06

Το String 'Em In είναι ένα πολύ καλοφτιαγμένο word puzzle παιχνίδι από την Connect2Media και θα το βρείτε στο itunes στην τιμή των €2.39.

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ απλό και μοιάζει με διασταύρωση μεταξύ του scrabble και του tetris. Τι εννοώ θα το καταλάβετε ευθύς αμέσως. Ξεκινάτε και επιλέγετε το game mode που επιθυμείτε.

Συνημμένο αρχείο  IMG_0173.PNG   177,5KB   0 λήψεις Συνημμένο αρχείο  IMG_0174.PNG   161,13KB   0 λήψεις Συνημμένο αρχείο  IMG_0175.PNG   134,91KB   1 λήψεις


Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να βρείτε όσες περισσότερες λέξεις μπορείτε στο παρακάτω ταμπλό και υπάρχει και μία λέξη "κλειδί" που καθορίζεται στην αρχή του ταμπλό για έξτρα πόντους. Το σκοράρισμα είναι ανάλογο με τα γράμματα που χρησημοποιούμε. Όσο ποιο "δύσκολα" τόσο περισσότεροι πόντοι και φυσικά πρέπει να βρείτε και κάποιοες "καλές" λέξεις (με μονοσύλλαβες δεν μπαίνεις στο scoreboard).

Συνημμένο αρχείο  IMG_0176.PNG   160,99KB   3 λήψεις Συνημμένο αρχείο  IMG_0183.PNG   56,42KB   2 λήψεις


Σκανάρετε το ταμπλό και βρίσκετε κάποια λέξη, για παράδειγμα σας δίνω την λέξη "TREE" στα παρακάτω screenshots.

Συνημμένο αρχείο  IMG_0181.PNG   140,05KB   1 λήψεις


Εντοπίζοντας το 1ο γράμμα της λέξης και κλικάροντάς το γίνεται zoom και διαλεγουμε ένα ένα τα γράμματα για να φτιάξουμε την λέξη. Τα γράμματα απλά πρέπει να έχουν μία κοινή πλευρά που σημαίνει πως μπορούμε να διαλέξουμε να "κινηθούμε" πάνω κάτω αριστερά ή δεξιά από κάθε γράμμα αλλά όχι διαγώνια. Αφού σχηματίσουμε την λέξη, τα γράμματα εξαφανίζονται και η "βαρύτητα" κάνει την δουλειά της γεμίζοντας τα κενά (όπως στο tetris).

Σε κάθε ταμπλό υπάρχουν και ορισμένα τετράγωνα μπαλαντέρ που έχουν πάνω τους ένα ερωτηματικό "?". Αυτά μπορούμε να τα ορίσουμε εμείς όπως θέλουμε κατά την δημιουργία της λέξης μας. Κατα την διάρκεια του παιχνιδιού εμφανίζονται bonus intervals όπου για 60" όποια λέξη σχηματίσουμε παίρνει διπλούς πόντους. Το αποτέλεσμα είναι πως όσες περισσότερες λέξεις προλλάβουμε φτιάξουμε τόσο μεγαλύτερο το σκορ μας. Τα αποτελέσματά μας μπορούμε να τα ανεβάσουμε στο facebook ή να τα στείλουμε με e-mail.

Αυτό πάνω κάτω είναι και το παιχνίδι. Να μην το ξεχάσω, ένα ενδιαφέρον σημείο είναι και η "λογοκρισία". Τι εννοώ, μην ενθουσιαστείτε αν εντοπίσετε κάποια "βρώμικη" λέξη, δεν θα σας την αναγνωρίσει όσο "αθώα και να είναι!!

Για τα game modes δεν χρειάζεται να κάνω κάποια εκτενή αναφορά καθώς δεν έχουν να κάνουν με την φύση του παιχνιδιού αλλά με το σκοράρισμα. Δηλαδή, το classic είναι ένα standar εικοσάλεπτο παιχνίδι, το gentle διαρκεί 30 λεπτά με 30% μείωση στο σκοράρισμα, το HARD διαρκεί 15 λεπτά με 50% bonus στο σκοράρισμα, το fiendish 10 λεπτά με 100% bonus και το ENDLESS που παίζετε απεριόριστα αρκεί να βρίσκετε μία λέξη κάθε 30". Τα options είναι επίσης τα βασικά music, sound FX, και επιλογή δικών μας τραγουδιών.

Αξίζει? Για εμένα €2.39 είναι πολλά για ένα word puzzle, όσο καλοσχεδιασμένο και να είναι. Ναι το παιχνίδι είναι ευχάριστο, όμορφα σχεδιασμένο, δεν κρασάρει, και θα ασχοληθείς για λίγο αλλά μέχρι πότε? Προσωπικά τα τελευταία 10 χρόνια χρησημοποιώ τα Αγγλικά σαν κύρια γλώσσα για την δουλειά μου, έχω σπουδάσει και δουλέψει στην Αγγλία, έχω τελειώσει Αμερικάνικο σχολείο και πάλι δυσκολεύτικα αρκετά να βρώ λέξεις στο ταμπλό. Ίσως αν υποστίριζε και άλλες γλώσσες (στα €2.39) να άξιζε και να δικαιολογούσε και την τιμή του.

Αν σας ενδιαφέρει προτείνω να δείτε το lite version. Αξίζει να το δοκίμάσετε, και αν τα word puzzle είναι το πάθος σας και γνωρίζετε Αγγλικά, γιατί όχι...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες