Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

The iPhone Finally Gets Live Video Streaming With Ustream Live Broadcaster!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   adenadoume

adenadoume

    iPH Addict

  • 610 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/12/2009 - 13:46

Το Ustream Live Broadcaster είναι η πρώτη εφαρμογή στο App Store που επιτρέπει σε όλους τους χρήστες iPhone 3G και 3GS να ανεβάζουν σε πραγματικό χρόνο τα video τους στο internet!

Αναρτημένη εικόνα

Και ενώ ήδη υπήρχε η υπηρεσία Qik - που απαιτεί όμως Jailbroken iPhone 3GS - η οποία μαζί με την Ustream απευθυνόταν σε άλλα κινητά όπως τα Nokia, σήμερα γίνεται η κίνηση επισήμως να έρθει το live video streaming στο iPhone μέσω του iTunes Store.

Να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα είχε εγκριθεί η εφαρμογή Knocking Live Video μετά από e-mails του developer και παρέμβαση του Steve Jobs, η οποία όμως επιτρέπει το live video streaming μόνο από iPhone σε iPhone.

Η εφαρμογή Ustream Live Broadcaster είναι πλέον διαθέσιμη στο App Store και όχι μόνο επιτρέπει το live video streaming από το iPhone στο internet, αλλά δουλεύει εξίσου καλά μέσω 3G όσο και wi-fi σύνδεση.

Kαι ενώ ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του iPhone 3GS είναι η δυνατότητα του να τραβάει video, υπήρχε ο περιορισμός πως τα video έπρεπε να αποθηκευτούν στην συσκευή πρώτα πριν μπορέσει ο χρήστης να τα ανεβάσει στο internet. Με το Ustream Live Broadcasting μπορούμε πλέον να κάνουμε record τα video κατευθείαν στο internet και να επιτρέπουμε σε άλλους να τα βλέπουν την ώρα που τα τραβάμε! Έχουμε επίσης την δυνατότητα να αρχειοθετήσουμε τα video μας κάνοντας τα διαθέσιμα για να τα δει κανεις και αργότερα.

Μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορούμε εύκολα να στέλνουμε tweet όταν αρχίζουμε να τραβάμε ζωντανά video, καθώς και επίσης να μοιραστούμε τα video στο Facebook και στο YouTube. Αν μας ενδιαφέρει μπορούμε να στέλνουμε μαζί με το video και την τοποθεσία που βρισκόμαστε ενώ η εφαρμογή επιτρέπει το chat μεταξύ όσων βλέπουν τα video και δυνατότητα να ψηφίσουν θετικά ή αρνητικά (οι επιλογές για ψήφο/polling είναι yes/no)

H υπηρεσία Ustream είχε υποσχεθεί πως θα ήταν η πρώτη (μέσω του App Store) που θα επέτρεπε το live video streaming στο iPhone και κράτησε την υπόσχεση της - αν και χρειάστηκε ένας χρόνος!

Το Ustream Live Broadcasting είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: iTunes Store Link

[via Techcrunch]

Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 09/12/2009 - 13:55


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   thanasis

thanasis

    iPH Guru

  • 9.488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 09/12/2009 - 13:58

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση adenadoume είναι πραγματικά πολύ καλές εφαρμογές τέτοιου είδους..

ezgif_com_crop_2.gif


#3   jwr

jwr

    iPH Contributor

  • 1.090 μηνύματα
  • Twitter:@jwr_
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:jwr_p

Δημοσίευση 09/12/2009 - 14:00

Επίσης πηγαίνωντας στο safari iphone.livestream.com μπορείτε να δείτε shows που παίζουν εκείνη την στιγμή σε live streaming χωρίς loading και τέτοια.


Έχει εένα πολύ ενδιαφέρον αυτή την στιγμή που είναι από κάμερα μέσα σε αμάξι βράδυ και οδηγάει στα χίονια. Αυτή την στιμγή παίζει και λέγεται timeunion.com θα το βρείτε στο site!


adenadoume πολύ καλά νέα ;)




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες