Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Φορητοτητα και προσφορά Wind! Ιδανική λύση για iPad!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
38 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   ioik

ioik

    iPH User

  • 199 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 04/09/2012 - 19:59

φιλε μου εχω wind στο new ipad και vodafone στο iphone ενα εχω να σου πω απο τα 10 μερη που πηγα σε 3 επιανε η wind και στα 10 η vodafone και ευτυχως που ειχε τον αυγουστο η voda απεριοριστο internet και εδινα στο ipad.

Τον Αύγουστο με την προσφορα που είχαν για απεριόριστο Ίντερνετ πήγαιναν σαν χελώνα όλα, εκτός αν έκανες χρήση την νύχτα!!!!!

Σήμερα μου ήρθε η microsim!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   tripodous

tripodous

    iPH Contributor

  • 1.038 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/09/2012 - 22:27

Φίλοι του κλαμπ, έριξα μια ματιά στα site των εταιριών για να δώ τι παίζει με τις προσφορές για τα δεδομένα και καταληξα ότι συμφέρει η Wind! H άποψη μου είναι αυστηρά προσωπική και βάση των δικών μου αναγκών για δεδομένα, και φυσικά δεν με πληρώνει η Wind για να ανοίξω αυτο το θέμα! Με τα σημερινά δεδομένα λοιπόν μπορείς να έχεις με 5 ευρω, για εφτα μήνες 600mb για κατανάλωση κάθε μήνα! Δεν είναι πολλά αλλα ούτε και λίγα.οπως ανέφερα και πιο πάνω εξαρτάται απο τις ανάγκες δεδομένων που έχει ο καθένας! Το μόνο που χρειάζεται είναι να κανείς αίτηση φορητοτητας απο άλλο παροχο(όλοι πιστεύω έχουμε ένα καρτοκινητό που δεν χρησιμοποιούμε ) για F2G,ή να αγορασεις ένα νέο πακέτο καρτοκινητης F2G. Και στις 2 περιπτώσεις το κόστος είναι 0 ευρω και όλα αποστέλλονται στο σπίτι! Η προσφορά αυτη σου δίνει τη δυνατότητα κανοντασ μια ανανέωση χρόνου ομιλίας των 5 ευρω να έχεις κάθε μηνα 5ευρω επιπλέον υπόλοιπο στην κάρτα σου για 6 μήνες, δηλαδή 5 που πληρωσες και 5x6=30 τα δωρεάν,κάνουν σύνολο 35 ευρω! Η Wind έχει προσφορά στο mobile internet 100, 500Mb επιπλέον δωρεάν οπότε 600Mb το μήνα! Οπότε μπορείτε κάθε μήνα με κόστος 5 ευρω να ενεργοποιείται το mobile internet 100 και να έχετε 600Mb κάθε μήνα για 7 μήνες με συνολικό κόστος απο την τσέπη σας 5 ευρωπουλακια!!!!!
Κάποιος μπορει να πει ότι η προσφορα (τα 500επιπλεον Mb δωρεαν)μπορει να λήξει γιατι γράφει ότι ισχύει μέχρι 30/9, αλλα έχω τη γνώμη ότι θα διαρκέσει αρκετά, γιατι την έχω δει εδώ και αρκετούς μήνες και κάθε μήνα βάζουν ότι τέλος του μήνα λήγει αλλα συνέχεια την ανανεώνουν!!!
Καλο Σαββατοκύριακο σε όλους!

Έχω παράθεσει και κάπου αλλού σε ένα άλλο θέμα το ποστ αλλα να το πω περιληπτικά και δώ.Αυτη η προσφορά της wind με έσωσε το καλοκαίρι που είχα ξεμείνει χωρίς Ίντερνετ οπότε πείρα 6sim wind και μια Q σύνολο 7 κάρτες που με κάθε ενεργοποιηση δίνουν δώρο 350mb ,γύρω στα 2.5gb καθε μήνα για σύνολο 2 μήνες οπότε θα έχω και μέχρι τέλος Οκτώβρίου free mb για το iPad.Επισης Εβαλα μια κάρτα 5€ σε μια απο τις sim που ειναι και έγγραμενη στο my f2go στο Ίντερνετ,σε αυτη την κάρτα τωρα έχω 17€ οπότε θα αγοράσω μέσω σελίδας wind κάποιο πακέτο data,και έχω άλλες 2 Σιμ φουλ απο 350mb.Αυτη ειναι μια καλη λύση για οσους ηταν στα εξοχικά ή νησια διακοπές χωρίς wifi,δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά νόμιζα ηταν μέχρι τέλος Αυγούστου όσοι θέλετε δεν τι να χάσετε παρα να έχετε δωρεάν mb απλα αλλάζοντας την sim στο iphone αν δεν έχετε iPad.Και οσο για το σήμα επειδη στη. Γείτονια μου έχει παλιά καλώδια της ΔΕΗ δεν πιάνουν καλα τα κινητά, έχω cosmote και πιάνει μονο 2 γραμμές και συνεχώς μου κλείνει η συνομιλία ,σε αντίθεση με την wind που έχει σήμα καμπάνα 5 γραμμές.Bravo στην Wind με έσωσε.

#18   spursfan

spursfan

    iPH newbie

  • 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 04/09/2012 - 23:05

Εγω παντως δεν αλλάζω Vodafone με τίποτα. Στο 3g δεν παίζεται πιστεύω.
Μέχρι τέλος Σεπτέμβρη έχει μια προσφορά για νέες συνδέσεις τα 5gb 15 ευρω.

#19   ioik

ioik

    iPH User

  • 199 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 06/09/2012 - 12:19

Φίλοι μου σήμερα ενεργοποιήθηκε η φορητοτητα με δωρεάν 350MB το μηνα για τους δυο πρώτους μήνες!αν βάλεις και τα 600MB απο το πρόγραμμα mobile Internet 100, έχουμε 1GB το μήνα για τους δυο πρώτους μήνες και 600MB το μήνα για τους υπόλοιπους 5! 7 μήνες Ίντερνετ δηλαδή με μόνο 5 ευρωπουλακια!!! Και μπορω να σας πω ότι πατρα που γύρισα λίγο έχει πολυ καλο σήμα και πολυ καλη ταχύτητα! Και είναι σε ώρα αιχμής!

#20   boxer

boxer

    iPH Contributor

  • 928 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 06/09/2012 - 12:34

Έχω την λύση για το iPad και όχι μόνο, ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ και απεριόριστο internet.

Αρχίζουμε :
Φτιάχνουμε ένα καφέ στο σπίτι (ότι θέλουμε και όπως τον πίνουμε...) ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ (!)
Πάμε στην πιο κοντινή καφετέρια, ζητάμε από κάποιον πελάτη που πίνει καφέ, τον κωδικό του wifi της καφετέριας.
Μετά καθόμαστε στο πεζοδρόμιο συνδεώμαστε και σερφάρουμε... εάν έχουμε πολύ σερφάρισμα καλό είναι να έχουμε και 2ρο καφέ...(!)
Εναλλακτικά ΕΑΝ δεν έχουμε καφέ στο σπίτι, πάμε στο γείτονα να πιούμε καφέ (δωρεάν και ο καφές (πιο οικονομική λύση...χοχοχο), και του ζητάμε τον κωδικό στο wifi, εάν ΔΕΝ μας τον δώσει διότι είναι καρμίρης...(?!) πέρνουμε τον καφέ, του τα χώνουμε γιατί είναι καρμίρης...(?!) και βρίσΚουμε ένα πρόγραμμα που σπάει κωδικούς...εάν μπορούμε του αλλάζουμε τον κωδικό στο wifi διότι ΔΕΝ μας τον έδωσε εξ αρχής...χοχοχο!!!
Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΖΕΙ (!) ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! :P :P :lol: !!!

Ξέχασα να γράψω ότι θέλω Like διότι θα σταματήσω να δίνω ιδέες...χαχαχαχαχα!!!

Τελευταία επεξεργασία από: boxer, 06/09/2012 - 12:40


#21   djmanosv

djmanosv

    iPH Addict

  • 615 μηνύματα
  • Twitter:@m_vogiatzis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:djmanosv

Δημοσίευση 10/09/2012 - 12:09

@boxer έγραψες !!

#22   Researcher

Researcher

    iPH Hero

  • 3.615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/09/2012 - 12:33

ΠΟΥΤΑΝΑ VODAFONE!

ΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ, ΠΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.

Σκηνή 1

Είχα σύνδεση mobile internet. Εϊχα διαβάσαει (και ισχύει) πως αν δεν πληρώσεις 2 μήνες η σύνδεση κόβεται. Ήρθε που λέτε Πάσχα και επειδή η ύλη της Ιατρικής είναι τεράστια, δε βγήκα από το σπίτι και ολημερίς και ολονυκτίς διάβασμα. Πέρασε ο πρώτος μήνας απλήρωτος, να σου ο Ιούνιος με την εξεταστική. Δε πήρα ανάσα πάλι, και στα μέσα θυμάμαι τη σύνδεση που είναι απλήρωτη. Λέω "δε βαριέσαι; Ας κοπεί και θα πάω να τα πληρώσω μετά στην επανασύνδεση Σεπτέμβρη, μιας και το καλοκαίρι δε θα το χρειαστώ τόσο".

Ιούλιο εκδόθηκε και άλλος λογαριασμός, Το ίδιο και τον Αύγουστο. Εν τω μεταξύ με το πέρας των 2 μηνών, όντως η σύνδεση κόπηκε και δεν είχα Ίντερνετ. Ιούλιος και Αύγουστος γιατί χρεώθηκε τότε; Τρελάινομαι και πάω στη Vodafone. Μιλάω με έναν υπάλληλο και με συνδέει στα κεντρικά γιατί είδες τις καρωτίδες μου να κάνουν χορό.

+ θα είμαι εγώ και - η υπάλληλος...

+Λέω γιατί δεν έχω Ίντερνετ;

- Γιατί έχετε απλήρωτους 2 λογαριασμούς και κόπηκε

(σωστή σε βρίσκω σκέφτομαι)

+ Και γιατί τότε μου χρεώθηκες ο Ιούλιος και ο Αύγουστος;

- Διότι χρωστάτε 2 μήνες, δεν τους πληρώσατε, ΟΠΟΤΕ Η ΧΡΕΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ

+ Ναι, αλλά Ίντερνετ δεν είχα τους 2 μήνες...

- Ε, πώς θα έχετε Ίντερνετ; Αφού δεν πληρώσατε τους 2 μήνες.

+ Δηλαδή, μου χρεώνεται μία υπηρεσία, Ιούλιο και Αύγουστος, ενώ δε μου την παρέχετε; Δηλαδή με χρεώνεται για Ίντερνετ 2 μήνες, παρόλο που μου το έχετε κόψει;

- Ναι, ακριβώς.

+ Δηλαδή, είναι σαν εγώ να σας κάνω δώρο 20 Ευρώ κάθε μήνα, σωστά;

Και γελάει...

Παιδιά, το μάτι μου έγινε άσπρο από το θόλωμα.


Σκηνή 2

Περιμένω να πληρωθώ 14 Αυγούστου και βουρ πάω για διακοπή. Επικοινωνώ με κεντρικά με ρωτάνε τις γνωστές πίπες, γιατί θέλετε να διακόψετε αφού το κοκκινάκι μας είναι τόσο σέξυ κλπ, και τελικά πληρώνω 4 μήνες + τον επόμενο που είχε βγει. Λέω τον υπάλληλο στα κεντρικά, όλα ΟΚ; ΟΚ, ΟΚ τελειώσαμε μου απαντά.

Μόλις πριν ένα τέταρτο μου στέλνει η Vodafone πως τους χρωστάω 20Ευρώ, τα πάγια του μηνός Σεπτεμβρίου. Σπάω το Magic Mouse στον τοίχο και παίρνω τηλέφωνο. Η υπάλληλος μου είπε πως: "Ναι βλέπω πράγματι πως κάνατε αίτηση για διακοπή, στις 14/8, όμως ξέρετε πως μπορεί να διαρκέσεις μέχρι 30 ημέρες, οπότε μπήκαμε Σεμπτέμβριο και χρεώνεστε και τον μήνα αυτόν...




Αναρτημένη εικόνα


Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 10/09/2012 - 12:33


#23   MarkKnopfler

MarkKnopfler

    iPH Intergalactic Leader

  • 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 10/09/2012 - 12:41

Χαχαχαχααχαχααχαχααχαχα..Είναι ωραίοι στη Vodafone..Ναι διακοπή πρέπει να τους το δηλώσεις ότι θα κάνεις κανά 2 μήνες πριν,μη σου πω και Π.Χ.
Τι σοι τακτικές είναι αυτές δεν μπορώ να καταλάβω κι εγώ πραγματικά.
Να δεις στο καρτοπρόγραμμα τι νταβατζιλίκι έχουν κάνει. Έχεις υπόλοιπο μέσα επαρκές που το πληρώνεις κανονικά και δεν σ αφήνει να αγοράσεις data plan πχ 100ΜΒ επειδή σου τέλειωσαν τα 30ΜΒ που σου δίνουν
και σου λέει ΟΧΙ πρέπει να κάνεις ανανέωση από κάρτα για να μπορείς να αγοράσεις.
Τους λέω στα κεντρικά λοιπόν.Έχω μέσα 10 ευρώ και γουστάρω να τα διαθέσω εκεί;Τι είστε νταβατζήδες στα λεφτά μου; Τι να σας πω έτσι είναι η πολιτική.

Από ανάγκη μένω.

ΥΓ.Έχασες και 70 ευρώ στο mouse..:)

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 10/09/2012 - 12:41

Αναρτημένη εικόνα


#24   tripodous

tripodous

    iPH Contributor

  • 1.038 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/09/2012 - 17:04

Φίλοι μου σήμερα ενεργοποιήθηκε η φορητοτητα με δωρεάν 350MB το μηνα για τους δυο πρώτους μήνες!αν βάλεις και τα 600MB απο το πρόγραμμα mobile Internet 100, έχουμε 1GB το μήνα για τους δυο πρώτους μήνες και 600MB το μήνα για τους υπόλοιπους 5! 7 μήνες Ίντερνετ δηλαδή με μόνο 5 ευρωπουλακια!!! Και μπορω να σας πω ότι πατρα που γύρισα λίγο έχει πολυ καλο σήμα και πολυ καλη ταχύτητα! Και είναι σε ώρα αιχμής!

Μήπως το κατάλαβες λιγο λάθος ,γιατι η προσφορα mobile internet 100 λήγει στις 30/9 οπότε λογικά απο Οκτώβριο θα αγοράζεις με 5€ 100mb,αντί για 600mb

#25   boxer

boxer

    iPH Contributor

  • 928 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 10/09/2012 - 17:16

ΠΟΥΤΑΝΑ VODAFONE!

ΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ, ΠΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.

Σκηνή 1

Είχα σύνδεση mobile internet. Εϊχα διαβάσαει (και ισχύει) πως αν δεν πληρώσεις 2 μήνες η σύνδεση κόβεται. Ήρθε που λέτε Πάσχα και επειδή η ύλη της Ιατρικής είναι τεράστια, δε βγήκα από το σπίτι και ολημερίς και ολονυκτίς διάβασμα. Πέρασε ο πρώτος μήνας απλήρωτος, να σου ο Ιούνιος με την εξεταστική. Δε πήρα ανάσα πάλι, και στα μέσα θυμάμαι τη σύνδεση που είναι απλήρωτη. Λέω "δε βαριέσαι; Ας κοπεί και θα πάω να τα πληρώσω μετά στην επανασύνδεση Σεπτέμβρη, μιας και το καλοκαίρι δε θα το χρειαστώ τόσο".

Ιούλιο εκδόθηκε και άλλος λογαριασμός, Το ίδιο και τον Αύγουστο. Εν τω μεταξύ με το πέρας των 2 μηνών, όντως η σύνδεση κόπηκε και δεν είχα Ίντερνετ. Ιούλιος και Αύγουστος γιατί χρεώθηκε τότε; Τρελάινομαι και πάω στη Vodafone. Μιλάω με έναν υπάλληλο και με συνδέει στα κεντρικά γιατί είδες τις καρωτίδες μου να κάνουν χορό.

+ θα είμαι εγώ και - η υπάλληλος...

+Λέω γιατί δεν έχω Ίντερνετ;

- Γιατί έχετε απλήρωτους 2 λογαριασμούς και κόπηκε

(σωστή σε βρίσκω σκέφτομαι)

+ Και γιατί τότε μου χρεώθηκες ο Ιούλιος και ο Αύγουστος;

- Διότι χρωστάτε 2 μήνες, δεν τους πληρώσατε, ΟΠΟΤΕ Η ΧΡΕΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ

+ Ναι, αλλά Ίντερνετ δεν είχα τους 2 μήνες...

- Ε, πώς θα έχετε Ίντερνετ; Αφού δεν πληρώσατε τους 2 μήνες.

+ Δηλαδή, μου χρεώνεται μία υπηρεσία, Ιούλιο και Αύγουστος, ενώ δε μου την παρέχετε; Δηλαδή με χρεώνεται για Ίντερνετ 2 μήνες, παρόλο που μου το έχετε κόψει;

- Ναι, ακριβώς.

+ Δηλαδή, είναι σαν εγώ να σας κάνω δώρο 20 Ευρώ κάθε μήνα, σωστά;

Και γελάει...

Παιδιά, το μάτι μου έγινε άσπρο από το θόλωμα.


Σκηνή 2

Περιμένω να πληρωθώ 14 Αυγούστου και βουρ πάω για διακοπή. Επικοινωνώ με κεντρικά με ρωτάνε τις γνωστές πίπες, γιατί θέλετε να διακόψετε αφού το κοκκινάκι μας είναι τόσο σέξυ κλπ, και τελικά πληρώνω 4 μήνες + τον επόμενο που είχε βγει. Λέω τον υπάλληλο στα κεντρικά, όλα ΟΚ; ΟΚ, ΟΚ τελειώσαμε μου απαντά.

Μόλις πριν ένα τέταρτο μου στέλνει η Vodafone πως τους χρωστάω 20Ευρώ, τα πάγια του μηνός Σεπτεμβρίου. Σπάω το Magic Mouse στον τοίχο και παίρνω τηλέφωνο. Η υπάλληλος μου είπε πως: "Ναι βλέπω πράγματι πως κάνατε αίτηση για διακοπή, στις 14/8, όμως ξέρετε πως μπορεί να διαρκέσεις μέχρι 30 ημέρες, οπότε μπήκαμε Σεμπτέμβριο και χρεώνεστε και τον μήνα αυτόν...




Αναρτημένη εικόνα


Αυτό είναι εξυπηρέτηση, σε κλέβουν στο λένε κιόλας... :P

#26   psab

psab

    iPH User

  • 151 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 10/09/2012 - 17:23

Η ιδεα να ειναι απλως wifi οπου θα συνδέεσαι με hot spot απο το iphone σου μέσω Cosmote δεν ακούγεται καλή; ;)

#27   ioik

ioik

    iPH User

  • 199 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 11/09/2012 - 08:06

Μήπως το κατάλαβες λιγο λάθος ,γιατι η προσφορα mobile internet 100 λήγει στις 30/9 οπότε λογικά απο Οκτώβριο θα αγοράζεις με 5€ 100mb,αντί για 600mb

Φίλε μου διάβασε το post που έκανα στην αρχή και θα καταλάβεις καλύτερα!

#28   tripodous

tripodous

    iPH Contributor

  • 1.038 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/09/2012 - 10:56

Οκ υποθετεις ότι θα συνεχιστεί η προσφορα ,μακάρι

#29   ioik

ioik

    iPH User

  • 199 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 11/09/2012 - 11:03

Κάθε μήνα εδώ και μερικούς μήνες, βάζουν ότι η προσφορα λήγει στο τέλος του τρέχοντος μήνα!οπως όμως και να γίνει, στο κάτω κάτω σου δίνουν 30ευρω υπόλοιπο να το κανείς ότι θέλεις!

#30   alfas

alfas

    iPH newbie

  • 17 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/09/2012 - 13:35

Με ενδιαφερει και εμενα η wind με τα καινουρια πακετα, για Νεα Πολιτεια Ευοσμο,Ανω Τουμπα Και Φοινικα θεσσαλονικη.
Μεχρι τωρα με cosmote ηταν ικανοποιητικά αλλα οι προσφορες τις wind ειναι απαιχτες.
Εχει καποιος εικονα για αυτές τις περιοχές;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες