Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Ravensword: The Fallen King


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 24/11/2009 - 09:00

Το Ravensword: The Fallen King είναι ένα από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει για το iPhone μέχρι στιγμής. Πρόκειται για 3D open world Role Playing Game, το οποίο μετά τις εκδόσεις για διάφορες κονσόλες διαμορφοποιείται κατάλληλα για το iPhone, όπως και τα Elder Scrolls.

Αναρτημένη εικόνα


Το παιχνίδι ξεκινά με μια cut scene που παρουσιάζει ένα μικρό χωριό στο οποίο άγνωστα πλάσματα εμφανίζονται τη νύχτα, μερικοί χωρικοί έχουν εξαφανιστεί και ο βασιλιάς της περιοχής λείπει εδώ και χρόνια. Ο χαρακτήρας σας ξυπνά έχοντας πλήρη άγνοια για το περιβάλλον του μέχρι κάποιος να του εξηγήσει την κατάσταση. Από αυτό το σημείο αρχίζουν οι διάφορες αποστολές σας και η συνέχεια της ιστορίας.


Αναρτημένη εικόνα


Το Ravensword έχει περίπου 6-8 ώρες gameplay και η ιστορία του ξεδιπλώνεται από αποστολή σε αποστολή. Ο χειρισμός του είναι ο τυπικός για το iPhone. Υπάρχει εικονικό χειριστήριο κάτω αριστερά και δύο κουμπιά επίθεσης και άλματος κάτω δεξιά, ενώ η κίνηση της κάμερας γίνεται αγγίζοντας την οθόνη με ένα δάκτυλο και για γρηγορότερη κίνηση με δύο δάκτυλα.

Όταν εμφανιστεί κάποιος εχθρός κάνετε tap επάνω του για να κλειδώσουν όλες οι επιθέσεις σας επάνω του, ενώ με δεύτερο tap αφού τον έχετε “κλειδώσει” μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του. Ακόμη, μπορείτε να δείτε τα δικά σας στατιστικά καθώς και τα αντικείμενα που έχετε μαζέψει πατώντας στο σακίδιο επάνω δεξιά στην οθόνη. Τέλος, πατώντας επάνω αριστερά αλλάζετε τον τρόπο με το οποίο βλέπετε το παιχνίδι ως πρώτο ή τρίτο πρόσωπο.

Αναρτημένη εικόνα


Το Ravensword: The Fallen King διαθέτει εξαιρετικά σχεδιασμένα γραφικά με 3D engine, καλό ήχο και πολύ καλή υπόθεση, ωστόσο το gameplay έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Η τιμή του κρίνεται αρκετά ακριβή σε σχέση με αυτά που προσφέρει…

[iTunes link - Τιμή: 5,49€]
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες