Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Twitter #music


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 18/04/2013 - 15:34

Αναρτημένη εικόνα


Η πολυαναμενόμενη μουσική υπηρεσία του Twitter είναι από σήμερα γεγονός καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της το Twitter #music, μια υπηρεσία που θα αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι βρίσκουν μουσική πάντα μέσω του Twitter. Με βάση την δραστηριότητά σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο η υπηρεσία θα σας προτείνει τραγούδια και καλλιτέχνες, τα οποία θα μπορείτε να κοινοποιήσετε στους followers σας και φυσικά να τα ακούσετε.

Το Twitter #music συνεργάζεται με το iTunes, Spotify και Rdio. Ως προεπιλογή θα μπορείτε να ακούσετε προεπισκοπήσεις των τραγουδιών μέσω του iTunes ενώ οι συνδρομητές των υπηρεσιών Spotify και Rdio (δεν υποστηρίζονται στην Ελλάδα) θα μπορούν να ακούνε ολόκληρο το κομμάτι.

Αναρτημένη εικόνα


Το Twitter #music διατίθεται μέσω του music.twitter.com (θα γίνει σταδιακά διαθέσιμο μέσα στις επόμενες ώρες) και της εφαρμογής για iOS [US iTunes link] μόνο σε ΗΠΑ, Καναδά, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και εσείς την υπηρεσία αρκεί να κατεβάσετε την εφαρμογή από το iTunes Store μιας εκ των παραπάνω χωρών. Νέες χώρες αλλά και υποστήριξη για το Android θα έρθουν μέσα στο 2013.

[via Twitter]

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες