Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Ο Bono για τον Jony Ive: «δεν μπορείς να έχεις τόσο έξυπνους ανθρώπους να εργάζονται τόσο σκληρά μόνο για τα λεφτά»


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 19/04/2013 - 13:48

Αναρτημένη εικόνα


Το περιοδικό TIME περιλαμβάνει στη λίστα με τους 100 πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους για το 2013 τον επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Apple, Jony Ive. Το εγκώμιο του Ive πλέκει ο τραγουδιστής των U2, Bono, γνωστός εδώ και χρόνια για τη φιλική του σχέση με την Apple.

«Ο Jony Ive είναι κλασικός Apple», αναφέρει ο Bono. «Η ιδιοφυΐα του δεν έγκειται μόνο στην ικανότητά του να βλέπει αυτό που οι άλλοι δεν μπορούν αλλά και να το υλοποιήσει. Το να τον βλέπεις με τους συναδέλφους του στο ιερό των ιερών, το εργαστήριο της Apple, ή σε μια νύχτα έξω είναι η εκδήλωση μιας σπάνιας ένδειξης σεβασμού. Λατρεύουν το αφεντικό τους και αυτός τους αγαπά».

«Aυτό που οι ανταγωνιστές δεν μπορούν να καταλάβουν είναι ότι δεν μπορείς να έχεις τόσο έξυπνους ανθρώπους να εργάζονται τόσο σκληρά μόνο για τα λεφτά. Ο Jony είναι ο Obi-Wan», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Bono. «Η ομάδα του είναι Jedi των οποίων η αξιοπρέπεια εξαρτάται από το κυνήγι του μεγαλείου αντί του κέρδους, θεωρώντας ότι το πρώτο θα προηγηθεί του δευτέρου».

Ο Bono κλείνει λέγοντας ότι οι αξίες του Jony προσθέτουν επιπρόσθετη αξία, τόσο συναισθηματική όσο και οικονομική. «Χρειάζεται μια μοναδική αλχημεία μορφής και λειτουργικότητας για να εμφανίζονται εκατομμύρια άνθρωποι τόσο παθιασμένοι για ένα ρομπότ στην τσέπη τους».


via Macuser.gr
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες