Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Drafts 3.0


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 25/04/2013 - 15:31

Αναρτημένη εικόνα


To Drafts, η δημοφιλής εφαρμογής δημιουργίας και διαχείρισης κειμένου, αναβαθμίστηκε στην έκδοση 3.0 φέρνοντας μερικές πολύ ισχυρές δυνατότητες στους χρήστες iPhone και iPad. Ανοίγοντας την εφαρμογή μπορείτε να δημιουργήσετε μια σημείωση, την οποία μετά έχετε τη δυνατότητα να κοινοποιήσετε σε Twitter, Facebook, Messages, e-mail, Dropbox, Evernote ή να το προωθήσετε σε μερικές από τις εφαρμογές που συνεργάζεται η εφαρμογή, όπως OmniFocus, Things, Fantastical, Reminders κτλπ.

Η έκδοση 3.0 περιλαμβάνει τα Inbox, Archive και Pinned panes στα οποία μπορείτε να στείλετε τις σημειώσεις σας χειροκίνητα ή με κατάλληλα actions που μπορείτε να δημιουργήσετε. Επίσης, η ενσωμάτωση των Υπομνήσεων περιλαμβάνει την εισαγωγή μη ολοκληρωμένων σημειώσεων από μια λίστα με το όνομα "Drafts" στην εφαρμογή Υπομνήσεις και το μαρκάρισμά τους ως ολοκληρωμένες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσθέτετε σημειώσεις στο Drafts μέσω της εφαρμογής Υπομνήσεων εφόσον χρησιμοποιείτε το iCloud.

Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε για τα νέα χαρακτηριστικά του Drafts 3.0 εδώ. Να σημειώσουμε ότι η νέα έκδοση απαιτεί το iOS 6.

Θα βρείτε το Drafts 3.0 για iPhone και iPad στο App Store στην τιμή των 2.69€ και 3.59€ αντίστοιχα.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες